Primăria Comunei Zădăreni anunță deschiderea Căminului de Bătrâni Zădăreni

Reactualizat la:
4Comentarii
Primăria Comunei Zădăreni anunță deschiderea Căminului de Bătrâni Zădăreni
Unitate aflată în subordinea Consiliului Local Zădăreni și administrată de primărie, începând cu data de 15 noiembrie 2015.

Într-o ambianță plăcută și liniștită, alături de personal calificat, dar în primul rând oameni cu suflet, căminul de Bătrâni Zădăreni, vă oferă o atmosferă familială în condiții și facilități deosebite. La dipoziția beneficiarilor se află o clădire nouă, modernă construită din fonduri europene, oferind facilități de cazare, masă, îngrijire și petrecere a timpului liber, bine dotate, la standarde de confort și servicii de cea mai bună calitate. Căminul de Bătrâni Zădăreni, are posibilitatea de a găzdui un număr de 20 beneficiari, toate cele necesare activităților zilnice fiind asigurate ținând cont de nevoile specifice ale fiecărui beneficiar. Beneficiarii Căminului de Bătrâni Zădăreni, au acces nelimitat la internet și pot comunica cu persoanele dragi oriunde în lume. Pentru a vă asigura de cele precizate în prezentul material ne puteți contacta premergător oricărui angajament scris, pentru a vă convinge de condițiile și facilitățile oferite, cât și de a cunoaște personalul și locația deosebită. Un aspect deosebit de important pentru persoanele vârstnice este socializarea, iar la acest aspect ne-am gândit cu mare atenție, astfel că oferim numeroase posibilități de socializare și implicare în proiecte și activități diverse. Pentru întocmirea dosarului de înscriere noi vă stăm la dispoziție cu orice fel de informații. Vizitarea centrului se poate face la adresa: comuna Zădăreni nr. 850, județul Arad.

Pentru orice detalii vă stăm la dispoziție la: Tel: 0257413024; Fax: 0257413306; e-mail: primariazadareni@yahoo.com și pe pagina de web www.primariazadareni.ro.

Lore2

Lore3

Lore44Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor