PRM Arad, mai ceva ca paprika ungureasca !

De Simion Todoca
6Comentarii
PRM Arad, mai ceva ca paprika ungureasca !
Dezinformările curg, procesul, aşijderea, spre bucuria celor care vor să acapareze ce a mai rămas din electoratul PRM.

ARAD. Aripile din PRM ARAD îşi desfăşoară activitatea într-o aparentă linişte, dar, pe la colţuri, dezinformările curg. Aripa Cojocaru- Vadim susţine că, pe 04 octombrie, Tribunalul Municipiului Bucureşti ar fi dat sentinţă definitivă în favoarea lui Vadim. S-au şi primit circulare în acest sens, de la Vadim, iar ei l-au crezut pe cuvânt. Realitatea, însă, este alta şi o spunem nu pentru că ne-ar interesa cine este preşedintele PRM, Vadim sau Funar, ci pentru ca PRM-iştii arădeni să ştie exact care este situaţia. Concret, pe 04 octombrie a avut loc o interpelare în proces, pentru că altfel ar fi fost validate rezultatele congresului lui Funar, de la Alba Iulia.

Până la judecarea procesului, în actele Tribunalului preşedinte al PRM rămâne Vadim, iar la PRM Arad preşedinte este cel desemnat de către Vadim, adică Nicu Cojocaru.Chiar dacă Funar va câştiga procesul, tot Cojocaru rămâne preşedinte, până când Funar va numi pe altcineva. Respectiv, să-l confirme pe Dorin Filip sau să numească pe altcineva. Sigur, probabilitatea ca Filip să fie reconfirmat de către Funar este mare, mai ales că face parte din conducerea centrală aleasă la Alba Iulia, zilele trecute participând la şedinţa BPN, desfăşurată la Bucureşti, la Palatul Parlamentului.

Funar, da, Filip, nu !

Dorin Filip afirmă că de partea sa sunt toţi cei care au ajuns consilieri locali sub preşedinţia lui, dar membrii BPJ spun că nici vorbă. Cam toţi sunt de acord că Vadim a distrus partidul, că Funar este, la ora actuală, cea mai bună soluţie, dar sunt în tabăra cealaltă pentru că nu îl mai vor sub nicio formă pe Filip, pe care îl acuză de traseism politic, că a părăsit partidul în campania de alegeri, trecând la PP-DD. Filip dă replica : ei spun acum aşa, pentru că, până la proces, ştampila centrală este la Vadim, iar cea locală- la Cojocaru, dar că, după aceea, îşi vor reconsidera poziţiile. Şi că, la urma urmei, Cojocaru este supertraseist faţă de el.Aşteptăm cu interes validarea unui congres.Pe 28 octombrie, prima înfăţişare.Vom reveni cu amănunte mai picante decât paprika ungurească!

Taguri: , , , ,


6Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor