„Problema Piroş”, la Şoimii Pâncota

De Leo Sfara
2Comentarii
„Problema Piroş”, la Şoimii Pâncota
PÂNCOTA. O adevărată lovitură de teatru se poate declanşa în „Podgorie”. Cine crede că trioul Retter – Piroş – Popa va continua?

Campionatul s-a încheiat pentru Şoimii Pâncota, iar obiectivul a fost îndeplinit. Echipa a rămas în liga secundă, iar pentru asta merită felicitări toată suflarea de la club. Dar, de acum încep problemele şi bătăile de cap. Majoritatea jucătorilor sunt la final de contract, proiectul lui Pavel Piroş s-a sfârşit şi el, iar acum totul e în mâna celor care conduc destinele oraşului Pâncota, primarul Iosif Retter şi city-managerul Monel Pâncotan, omul „cu mintea limpede” de la Şoimii.

Încă-l vor pe Piroş

Chiar dacă „gurile rele” mai vorbesc vrute şi nevrute, iată că Pavel Piroş este dorit în continuare la echipă, chiar primarul Iosif Retter spunând că Şoimii va continua, iar preşedintele este un element de bază.

„Nu-i nicio problemă să continuăm, mai ales că nu avem datorii (n.n. – există datorii la jucători, care sunt în urmă cu un salariu, iar în curând se va intra în a doua lună de restanţă), iar banii pentru sezonul următor nu ar fi o problemă. Să vedem, sigur, ce spun consilierii, conducerea clubului. Nu-mi dau seama ce vrea Pavel Piroş, pe care l-am vrea să continue la noi, după atâtea lucruri bune făcute împreună la acest club. Mi se pare că-i nehotărât (n.n. – se zvoneşte că ar putea pleca la Naţional Sebiş), dar vedem ce va spune după o discuţie ce va avea în curând” – a spus Retter.

„E posibil să rămân”

La rândul său, Pavel Piroş ne-a declarat. „Văd că primarul Retter spune că are bani pentru sezonul viitor. Eu am mai declarat: nu vreau să-mi bat de joc de jucători, de mine, de alţii. Dacă există stabilitate financiară, se vrea un nou sezon în liga secundă, e posibil să rămân. De ce să plec dacă va fi bine? Nu am motive. Însă, e devreme să dăm un răspuns clar, mai ales că zilele viitoare vom avea o şedinţă importantă cu toţi cei implicaţi la club şi atunci vom şti mai multe”.

Rămâne şi I. Popa?

Preşedintele Piroş spune că – dacă rămâne – nu va fi niciun impediment ca Ionuţ Popa să continue la cârma echipei. Asta, în ciuda faptului că antrenorul a fost dus oarecum peste capul său, la acea vreme de cei din „aripa Pâncota”, ei schimbându-l practic pe Dan Cuedan. Pe toate aceste considerente, va fi mirare, o adevărată lovitură de teatru să vedem trioul Retter – Piroş – Popa continuând şi la startul campionatului viitor.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor