Profi îl desființează pe fostul șef de magazin de la Arad

De Diana Dutu
35Comentarii
Profi îl desființează pe fostul șef de magazin de la Arad
Ciprian Gabor este acuzat de fapte extrem de grave ce merg până la falsificarea unor documente. Altfel… „produsele vândute la Profi sunt sigure pentru consum”.

După ce Ciprian Gabor, fostul şef al magazinului Profi situat pe strada Lucian Blaga din Arad, aducea acuzaţii foarte grave la adresa superiorilor săi – susţinând că aceștia i-ar fi cerut să vândă carne expirată, spălată cu oțet și detergent -, conducerea companiei vine acum cu acuzaţii extrem de grave la adresa sa.

Iată detaliile, aşa cum au fost acestea prezentate în cadrul unui comunicat de presă al retailerului.

Rezultatele cercetării interne

„CV-ul fostului șef menționează că înainte de a se angaja la Profi, el ar fi studiat ca masterand în management la Universitatea de Vest Vasile Goldiș din Arad, dar o verificare atentă arată că nu este și nici nu a fost vreodată înscris la cursurile respective. Tot în CV apare și faptul că ar fi fost Administrator Manager la SC Frutissa Juice SRL dar, din nou surpriză, verificând acum oricine constată că acea firmă nu există.

Sesizată de unii din angajații magazinului, pe 15 februarie conducerea Profi a demarat o cercetare internă, în urma căreia au ieșit la iveala fapte extrem de grave de care se face vinovat Gabor Ciprian, fapte ce merg până la falsificarea unor documente. În consecință, el a fost suspendat din funcţie. La aflarea deciziei, a început să facă public declarații pe cât de șocante, pe atât de neadevărate, cu privire la modul cum se lucrează în magazine.

Ce a reieșit până acum din controlul menționat? Că fostul șef cerea foloase necuvenite furnizorilor pentru a efectua comenzi către aceștia; manipula datele din sistemul informatic al rețelei, falsificând inventarul cu zeci de mii de lei în cele doar șase săptămâni de când a preluat magazinul; deconta sume care nu fuseseră aprobate de superiorul său; nu respecta regulile și procedurile de organizare a programului de lucru al personalului magazinului, ceea ce a condus la nemulţumiri din partea angajaţilor; nu respecta regulile și procedurile cu privire la comunicarea orelor suplimentare efectuate de către angajații magazinului; completa în alb cereri de concediu de odihnă, fără ca acestea să fie semnate și de către personalul magazinului, și multe altele.”

Rezultatele controalelor inopinate

Un val de controale inopinate au fost efectuate, miercuri, la magazinele Profi, de echipe ale Direcției de Sănătate Publică, Poliției Economice, Oficiului pentru Protecția Consumatorilor, Poliției și Direcției Sanitar Veterinare (non animale). „Constatările oficiale demontează acuzațiile nefondate lansate marţi de Gabor Ciprian, fostul șef al unui magazin Profi din Arad, suspendat din funcție pentru abateri foarte grave. Produsele vândute prin magazinele Profi se pot consuma în siguranță, confirmă rezultatele controalelor” – se arată în comunicatul de presă al companiei.35Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor