Proiectele europene modernizeaza institutiile

De Andreea Pintea
Reactualizat la:
Proiectele europene modernizeaza institutiile
  ARAD. Bugetul asigurat de stat la limita supravieţuirii a făcut ca tot mai multe insitituţii să caute alte forme de finanţare pentru a se putea moderniza. Astfel, că nu puţine dintre ele au ales proiectele europene ca posibilitate de schimbare a mobilierului şi dotărilor din instituţii.

Echipament de birou

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Arad va plăti aproximativ 320 mii lei pentru a achiziţiona echipament de birou. Desigur, banii sunt asiguraţi în cadrul unui proiect european, iar potrivit anunţului de licitaţie echipamentul de birou va cuprinde: echipamente de calcul, echipamente periferice şi aparatură birotică. Fondurile pentru aceste achiziţii vor fi asigurate pe de o parte din finanţarea nerambursabilă prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane – Fondul Social European dar şi prin credite bugetare alocare în perioada 2012, 2013 şi 2014.

Pavilioane şi aparaturi

O altă instituţie care a făcut investiţii serioase pe fonduri europene este Camera de Comerţ. Aceasta este partener cu vecinii din Bekes într-un proiect european, iar în cadrul acestei acţiuni Aradul va beneficia de un nou pavilion la Expo Arad Internaţional. Mai mult, proiectul dă posibilitatea celor de la CCIA Arad să se şi doteze cu aparutră modernă şi echipamente de ultimă generaţie pentru pavilionul ce va fi inaugurat în perioada imediat următoare. Cert este că insituţiile care au reuşit să implementeze proiecte europene îşi pot asigura şi o schimbare a imaginii, a mijloacelor de lucru şi, în general, se pot pune la punct cu tot ce înseamnă tehnologie şi informaţie.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !