PSD: se licitează şi cel de al doilea pasaj de pe centură

12Comentarii
PSD: se licitează şi cel de al doilea pasaj de pe centură
Parlamentarii PSD de Arad spun că astfel s-a mai făcut încă un pas important spre finalizarea pasajelor.

Parlamentarii PSD de Arad indică, prin intermediul unui comunicat de presă, că vin cu veşti bune în ceea ce priveşte pasajele de pe centura Aradului. În informare se arată faptul că aleşii PSD din Parlament „s-au implicat permanent în direcţia concretizării unui obiectiv vital pentru comunitatea locală: finalizarea lucrărilor la cele două pasaje de pe centura Aradului” Tot aici se arată că „după ce săptămâna trecută echipa social-democrată a transmis cetăţenilor vestea îmbucurătoare că investiţia aferentă primului pasaj este ridicată pe SEAP, iată că astăzi, senatorul Mihai Fifor şi deputatul Dorel Căprar sunt în măsură să confirme procedura şi pentru pasajul peste DN7 (Micălaca)”. 5-seap
5-seap-2
Vor fi supravegheate

„Ne ţinem de cuvânt în faţa arădenilor şi încercăm pe toate canalele legale să urgentăm finalizarea lucrării, în aceeaşi măsură în care vom fi cu ochii în patru la respectarea termenelor impuse constructorului ce va câştiga licitaţia. Am promis cetăţenilor că darea în folosinţă a pasajelor este prioritatea numărul unu a mandatului meu de senator de Arad, în aceeaşi măsură precum ridicarea ştachetei calitative a sistemului local de sănătate din urbe şi a infrastructurii aferente.

Mi se pare esenţial ca arădenilor să li se spună în permanenţă adevărul şi să fie constant informaţi asupra procedurilor succesive şi a stadiului de implementare a investiţiei ce vizează cele două pasaje. Tocmai de aceea, împreună cu colegii mei parlamentarii PSD de Arad, îl vom aduce la Arad pe viitorul ministru al Transporturilor, în momentul în care va fi desemnat în noua formulă guvernamentală.”, afirmă preşedintele Consiliului Naţional al PSD, senatorul Mihai Fifor.

Vina o poartă PNL

La rândul său, preşedintele PSD Arad Dorel Căprar, face referire la istoricul pasajelor şi la faptul că nefinalizarea acestora până acum sunt doar eşecul PNL: „Mă doare de fiecare dată în momentul în care subiectul este tratat cu ironie sau când PNL intoxică opinia publică cu idei propagandistice cenuşii. Sigur că e frustrant să ai toate actele pe masă, să le arăţi la televizor şi să prezinţi obiectiv întregul istoric, în timp ce Gheorghe Falcă sau Iustin Cionca continuă să-i mintă cu neruşinare pe arădeni. Să fie clar odată pentru totdeauna, dacă astăzi pasajele nu sunt finalizate, aceasta se datorează în primul rând firmelor de casă ale PDL şi intereselor meschine ale propriei clientele politice. Chiar nu înţeleg, lupta pentru interesele comunităţii locale nu sunt oare comune ? Aveţi altă agendă domnilor? Dacă nu sunteţi capabili să vă îndepliniţi atribuţiunile pentru care aţi fost aleşi sau numiţi, măcar aveţi onestitatea şi bunul simţ de a nu minimaliza sau nega activitatea parlamentarilor PSD de Arad pentru care singurul arbitru îl constituie cetăţenii.”

Taguri: , , ,


12Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor