Rămân cu o experienţă utilă

De Daniel Scridon
Rămân cu o experienţă utilă
BARCELONA. Dacă grupele mari de la UTA s-au întors de la a 32-a ediţie a Cupei „Saint Vincenc” cu două trofee, grupele mici au punctat doar la capitolul experienţă.

La Under 15, echipa pregătită de Radu Mărginean nu a trecut de faza grupelor, după un egal şi două eşecuri la limită în faţa unor reprezentante ale fotbalului german. „În campionat avem doi-trei adversari puternici pe sezon. Am crescut de la meci la meci, au înțeles că nimeni nu e diferit, au fost meciuri de luptă”, a povestit fostul mijlocaș al UTA-ei, care s-a bazat pe: Rigo, Roșca, Puta, Andreescu, Goian, Bulzan, Andrieș, Maxim, Ursoi, Mercioiu, Onișor, Stoica, Sterciuc, Chiriloi, Mocan, Păulin, Lazar, Busui, Petrușe, Maier, Țăndău, Botescu, Tambor şi Măgulean.

La Under 11, UTA a aliniat două formații, una pregătită de Sorin Botiș și Norbert Varga, iar cealaltă condusă de Cristian Țigan.

Cea dintâi echipă a ajuns în optimi, unde a fost stopată de moldovenii de la FC Ștefan cel Mare. „O primă ieșire importantă pentru copii. Am fost cu ei pe Nou Camp și au spus că a fost cea mai frumoasă zi din viața lor. Ca și turneu, nu pot să zic că am fost atât de încântat, dar rămâne un câștig”, a punctat Sorin Botiș. Din generația 2006 au făcut parte: Aslău, Călin, Costea, De Rosa, Drăgan, Gomoi, Hara, Luca, Mișcoi, Nedelea, Nica, Pătrăuță, Pop, Popa, Săvan şi Varga.

Generaţia 2007-2008, pregătită de Cristi Țigan, s-a oprit la stadiul grupelor, după jocuri disputate cu echipe din Germania, Rusia şi Albania. Au rămas cu o amintire frumoasă următorii jucători: Burtea, Cabău, Câmpan, Centye, Chiș, Coman, Farcaș, Gogea, Hărdăuț, Muntean, Murgu, Prodan, Vicar, Dronca, Zachar, Sușcă şi Găleancu.

Taguri: , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !