Rezultatele la olimpiada de limba franceză

De Monica Ardelean
Au concurat cu cei mai buni
Au concurat cu cei mai buni
ARAD. Cinci elevi de la C.N.„Moise Nicoară”, doi de la Liceul „Mihai Viteazul” din Ineu și o elevă de la Școala Gimnazială nr.5 au făcut parte din lotul național al arădenilor la olimpiada de limba și literatură franceză.

Un lot care s-a întors în Arad de cu 5 mențiuni, din care două ale MECS și trei mențiuni speciale. Cea mai bună participantă a fost Alesia Cosma, de la CN „Moise Nicoară” (clasa a IX-a ) care cu media 93.50 a obținut o mențiune MECS, urmată de Elena Roșu (clasa a X-a), același colegiu, care a obținut 92.00 puncte și o mențiune specială. Tot o mențiune din partea ministerului a primit și Vlad Meche (clasa a XII-a ), tot „Moise Nicoară” cu 90,75. Încă două mențiuni speciale s-au dus către eleva colegiului „Moise Nicoară” Oana Eliza Alexa (clasa a VII-a) și către eleva Francesca Fărcuța (clasa a X-a) de la Liceul „Mihai Viteazul” din Ineu. Ceilalți trei componenți ai lotului au fost: Patricia Horga (clasa a VIII-a), Școala Gimanzială nr.5, Mădălina Belde (clasa a XI-a), CN „Moise Nicoară” și Claudiu Oancă (clasa aXI-a) de la Liceul „Mihai Viteazul”.

Olimpiada de limba engleză

Lotul național de limba engleză, care nu a obținut nici un premiu în ciuda rezultatelor bune, a fost format din elevii arădeni: Lerinț Paul Octavian, Sebastian Fogarassy, Diana Andreea Dronca, Corina Gheorgheoiu, Laura Tabără și Denisa Sărac. Cu excepția ultimei nominalizate care este de la Colegiul Național Preparandia „Dimitrie Țichindeal”, ceilalți elevi sunt de la Colegiul Național „Moise Nicoară”.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !