Samuel Caba: „Familia creştină, cea mai mare valoare”

De S.T.
14Comentarii
Samuel Caba: „Familia creştină, cea mai mare valoare”
Preşedintele Asociaţiei pentru Reformă Civică şi Democraţie, Samuel Caba, face apel la toate forurile de răspundere ale României să nu cedeze presiunilor legate de căsătoriile gay, în urma legalizării acestora de către parlamentul Germaniei.

„Suntem consternați că în Germania s-a aprobat (practic) sodomia. După ce ne-a creat un mare deranj privind migrația, iată că Germania continuă seria negativismelor. Este revoltător să vezi cum o minoritate imorală și anacronică, în afara normelor creștine, reușește să impună în Parlamentul Germaniei o lege care nu duce la progres, ci la imoralitate, anormalitate și la promovarea principilor anticreștine. Sperăm ca România să fie ferită de astfel de legi, iar valorile familiei tradiționale creștine să demonstreze că aceasta este cea mai mare valoare umană lăsată de Dumnezeu – familia creștină formată dintre unirea unui bărbat și a unei femei. Vom milita permanent pentru ca această valoare fundamentală a umanității să fie respectată în România.

Asociația Pentru Reformă Civică și Democrație solicită tuturor factorilor responsabili decidenți din România de la Președinte, Parlament, Guvern, Biserică și societatea civilă, să nu trateze cu indiferență acest subiect și să înțeleagă faptul că Europa, ca vatră de civilizație, s-a format pe fundamentele creștine. Deasemenea, le reamintim că inclusiv cancelarul Angela Merkel s-a pronunţat ferm împotriva acestui proiect, aşa că nu pot fi invocate presiuni din partea ei”, spune Samuel Caba.

O problemă reală

Totodată, Samuel Caba cere celor care conduc România să conştientizeze că problema familiei, dacă nu este tratată la modul serios, poate duce la conflicte cu grave repercusiuni socio-umane. „Incidentele de la Cluj-Napoca, unde s-a remarcat „vedeta” Oana Mardare, care a provocat un conflict la „Marșul Normalității”, conflict „rezolvat” de jandarmi, constituie doar un palid semnal că problema familiei în România este una reală, care implică diverse categorii socio-umane și că există pericolul escaladării unor stări conflictuale catastrofale în societate”, spune Samuel Caba.14Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor