Sapte pentru 27 de strazi

De Simona Butaru
6Comentarii
Sapte pentru 27 de strazi
Pas important pentru locuitorii mai multor străzi din municipiu, aflate sub orice critică.

ARAD. Licitația pentru execuția lucrărilor de reparatţi capitale la 27 de străzi s-a bucurat de un interes sporit al firmelor de construcții de drumuri.
Este vorba de 27 de străzi: Constituţiei, Hunedoara, Titulescu, Pădurii, Timişorii, 6 Vânători, Magheru, Steagului, Augustin Doinaş, Crişan, Cloşca, Gh.Popa de Teiuş, 1 Decembrie, Ion Şirianu, N.Grigorescu, Orşova, L. Szantay, Transilvaniei, Şincai, Călăraşilor, Simion Popa, Brâncuşi, Şezătorii, Bihorului, Dorobanţilor, Vasile Milea, Bariţiu.
Așa cum vă mai informam, din 2012 administraţia locală a demarat, pe fonduri proprii, reabilitarea unor străzi din lotul în cauză, pentru că „erau într-un stadiu avansat de degradare care necesita intervenţia imediată”, potrivit Corinei Drăghici. Este vorba despre Vasile Milea şi Dorobanţilor.

Cofinanțare

Licitaţia pentru reabilitarea străzilor din municipiu incluse în Programul Național de Dezvoltare Locală a avut termen de depunere a ofertelor data de 17 februarie. Finațarea lucrării se face, așadar, din fonduri de la bugetul de stat și cu o cofinanțare de la bugetul local. În luna septembrie 2014, consilierii municipali au aprobat și suma destinată reparațiilor la străzi: „Se aprobă cofinanţarea obiectivului de investiţie „Reabilitare străzi în municipiul Arad”, cu suma de 5.965.000 lei, care se asigură din bugetul general al municipiului Arad”.

Șapte oferte

Potrivit informațiilor furnizate de Corina Drăghici, purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Arad, la licitație s-au depus nu mai puțin de 7 oferte. Acestea se află acum în analiză, urmând ca atribuirea contractului să se facă la finalizarea evaluării ofertelor.

Peste 30 de milioane lei

Valoarea estimată totală a contractului este de 30.726.024 lei, fără TVA. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare a fost 17.02.2015, iar criteriul de atribuire este prețul cel mai scăzut.6Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor