Scandal uriaş cu Aradul în prim-plan!

De Daniel Scridon
5Comentarii
Scandal uriaş cu Aradul în prim-plan!
„Nu oricine intră în Hall of Fame” – spune Florentin Marinescu, președintele Federației Române de Arte Marțiale.

Ceea ce am numit noi, Aradon-Jurnal Arădean, la vremea respectivă o „afacere” – datorită preţurilor exagerate ale biletelor, 20 lei, adulţii şi 10 lei, copiii – prinde contur. Federaţia Română de Arte Marţiale, printr-un comunicat (vezi foto) semnat de preşedintele Florentin Marinescu, acuză Consiliul Județean Arad şi pe Teodor Răduţ (reprezentantul Şcolii de Karate Shodan Arad) că au organizat un eveniment, „Romanian Martial Arts Hall of Fame”, fără a avea acordul Federaţiei.
„Acest eveniment a avut loc fără acordul Federației și a stabilit o ierarhie nelegitimă. Distincțiile sînt nule! Nu oricine intră în Hall of Fame”, a spus Marinescu pentru GSP.RO.
Vă reamintim că, Consiliul Judeţean Arad, prin Centrul Cultural Judeţean, în parteneriat cu C. S. Şcoala de Karate Shodan Arad, a organizat, sâmbătă, 30 mai, o gală intitulată ,,ROMANIA – MARTIAL ART HALL OF FAME”. Evenimentul a fost parte a proiectului Platformei ,,Aradul Contează” (www.aradulconteaza.ro) și a avut loc la Sala Polivalentă.
Invitaţi speciali au fost Don „The Dragon“ Wilson și Cynthia Rothrock „The Lady Dragon”, pe lângă alţi maeștrii ai artelor marțiale din întreaga lume. Don „The Dragon“ Wilson este deținător a 11 titluri mondiale, la trei clase diferite de greutate. Este cunoscut publicului din numeroase producţii hollywoodiene. Actriţa americană Cynthia Rothrock ,,The Lady Dragon” este practicantă a artelor marţiale, deținătoare a cinci titluri mondiale, la diferite stiluri de karate, și deţinătoare a centurii negre, în șase stiluri diferite de arte marțiale.
Potrivit organizatorilor, Gala „ROMANIA – MARTIAL ART HALL OF FAME” s-a adresat tuturor celor pasionaţi de artele marțiale. Iată că la nici o lună de la eveniment, FR Arte Marţiale dă de pământ cu organizatorii, cităm din comunicat: „considerăm că evenimentul respectiv este o diluare a ideii de Arte Marţiale şi o lipsă de respect faţă de principiile pe care dânşii clamează că le urmează, dar pe care, de fapt, le fac de ruşine”.

arte martiale3335Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor