Se caută secretari de comune

De Diana Dutu
1Comentariu
Câte un loc de muncă la primăriile din Zimand, Vinga şi Tauţ
Câte un loc de muncă la primăriile din Zimand, Vinga şi Tauţ
Localităţile Zimandu Nou, Tauţ şi Vinga se află pe lista ANFP. Poate fi secretar chiar şi o persoană cu studii medii.

Trei comune din judeţul Arad caută să îşi angajeze secretar. Agenţia Naţională a Funcţinarilor Publici (ANFP) a anunţat organizarea de concurs de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice de conducere vacante de secretar al localităţilor Zimandu Nou, Tauţ şi Vinga. În cazul primelor două comune, proba scrisă a concursului se va susţine luni, 10 august 2015, iar în cazul celeilalte examenul va avea loc miercuri, 19 august 2015. Concursul se va defăşura la sediul ANFP din Bucureşti.

Condiţii

Candidaţii care vor să se înscrie în competiţia pentru aceste posturi trebuie să îndeplinească două condiţiile de participare: *studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalenta în domeniul ştiinţelor juridice sau administrative; *vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 2 ani.

Excepţii

Interesant este că în cazul în care la concursul organizat pentru ocuparea funcţiei publice de conducere de secretar al comunei nu se prezintă persoane care îndeplinesc condiţiile de studii şi condiţia de vechime în specialitatea studiilor de minimum 2 ani, pot candida şi persoane care nu îndeplinesc aceste condiţii, în următoarea ordine: *persoane care au studii universitare de licenţă, absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în specialitate juridică sau administrativă; *persoane care au studii universitare de licenţă, absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în altă specialitate; *persoane care au studii medii, absolvite cu diplomă.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor