Se construieste o noua generatie de apartamente in Arad: apartamentele Vivalia (P)

Se construieste o noua generatie de apartamente in Arad: apartamentele Vivalia (P)
De azi avem în Arad un nou ansamblu rezidenţial dar şi o nouă generaţie de apartamente : confortabile, moderne, spaţioase, smart, astfel că arădenii se pot bucura de cel mai ridicat nivel de locuire. Ideal localizat, în cel mai dinamic cartier al Aradului, pe Calea Aurel Vlaicu, Nr.139-151, lângă cel doua supermarket-uri Lidl şi Kaufland, noul ansamblu rezidenţial Vivalia oferă toate avantajele oraşului într-un singur loc.

Proiectat şi dezvoltat pe baza experienţei în Real Estate a grupului Alber Holding, Vivalia reprezintă o abordare modernă, un complex de ultimă generaţie de apartamente cu 1, 2, 3 camere şi penthouse, compartimentări inteligente cu accent pe crearea de spații generoase în living şi bucătărie, locuri de parcare acoperite şi neacoperite, parcari de biciclete pentru toţi
proprietarii, spatii şi boxe de depozitare închise, design modern, atractiv, prietenos.

Sisteme SMART pentru siguranța și liniștea proprietarilor.

Interioarele apartamenteor sunt, de asemenea, dotate cu sisteme smart de alertare a proprietarului prin SMS în caz de
incendiu, inundaţie sau furt. Confortul este dublat şi de dotarilor tehnice superioare: uşi metalice antiefracţie, acces securizat şi videointerfon, cronotermostat ambient pentru controlul automat al temperaturii, tâmplărie PVC de calitate superioară cu geam tripan şi profil solblanc, izolare termică şi fonică între etaje dar şi pe pereţii exteriori, fundaţie şi structură de rezistenţă anseismică.

Preţuri promoţionale de lansare de la doar 26.660 Euro (tva inclus).

Pentru cei care aleg să rezerve un apartament în perioada imediat următoare, Vivalia vine cu o ofertă promoţională care include preţuri promoţionale şi programe financiare flexibile şi personalizate, inclusiv rate la dezvoltator sau programul Prima Casa. Suprafeţele disponibile sunt cuprinse între 40,15 mp si 147,45 mp iar preţurile încep de la 26.660 euro, TVA inclus.

Informații și detalii despre apartamente:

www.vivalia.ro
0730 022 941 sau 0730.022.941