Se împart posturile din școli

De Monica Ardelean
Se împart posturile din școli
91 de posturi titularizabile pentru cei peste 200 de profesori care au luat peste 7.00 la titularizarea din acest an.

Luni, 8 august, la sediul IȘJ Arad, are loc ședința publică de repartizare a posturilor titularizabile. Pot participa toți cei care au obținut minim nota 7.00 la examenul de titularizare. Din păcate, numărul posturilor titularizabile este destul de mic, 91 de posturi, și acoperă un număr foarte redus de discipline pentru cei peste 200 de profesori care au reușit să ia nota minimă necesară. Spre exemplu, niciunul dintre cei peste 20 de candidați care au luat peste nota 7.00 la limba și literatura română nu se pot titulariza în nicio școală din județul Arad. Vor avea, însă, posibilitatea de a ocupa posturi netitularizabile cu viabilitate de 1 sau 2 ani care se vor repartiza în altă ședintă publică pentru suplinitori.

39 pentru municipiu

Din cele 91 de posturi scoase în ședința publică, 39 sunt pentru școli din municipiu. Cele mai multe, 19, sunt pentru educatoare și învățători. Câteva pentru profesori de sport la Clubul Sportiv Municipal Gloria, câte un post pentru limba și literatura engleză, pentru limba germană sau chimie și alte câteva de specialitate la Liceul de Artă. Celelalte 52 de posturi sunt pentru școlile din județ: Apateu, Cermei Mișca, Sebiș, Lipova, Mănăștur etc. Cei care le vor alege vor deveni titulari, dar cu siguranță o parte dintre ei se vor transfera pentru cel puțin un an la școli din municipiu în așteptarea unui post mai bun pe care să îl ocupe prin transfer.

La IȘJ Arad

Ședinta va avea loc la ISJ ARAD, în data de 8 august 2016, în funcție de programare la disciplinele la care există post titularizabil. Candidaţii se legitimează cu BI/CI sau pot fi reprezentaţi de o altă persoană, prin procură notarială în original. Repartizarea se face în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !