Sechestru pe bunurile poliţistului Dărăbuţ

De Ioana Costas
1Comentariu
Claudiu Dărăbuţ
Claudiu Dărăbuţ
Lovitură grea pentru Claudiu Dărăbuţ la ultimul termen al procesului în care este judecat: instanţa a dispus instituirea sechestrului asupra bunurilor sale.

Sechestru pe bunuri şi poprire pe sumele de bani pe care le datorează agentul de poliţie către terţe persoane. Judecătoria Arad a dispus, în 20 noiembrie, la ultimul termen al procesului în care poliţistul Claudiu Dărăbuţ este judecat pentru faptele din noaptea de 12 spre 13 iunie – atunci când în interiorul cât şi pe terasa unui restaurant din centrul Aradului l-a lovit de mai multe ori pe poloistul Alex Băltean – „instituirea sechestrului asigurător asupra tuturor bunurilor mobile sau imobile, aflate în proprietate sau coproprietate, ale inculpatului Claudiu Dărăbuţ, precum şi poprirea sumelor de bani datorate inculpatului Dărăbuţ Claudiu Ioan de către terţe persoane, până la concurenţa sumei de 50.000 Euro şi 6.151,3 lei, actualizate cu indicele de inflaţie şi dobânda legală de la data de 13 iunie 2015 la zi, măsura asiguratorie urmând a fi pusă în executare de către orice executor judecătoresc învestit de partea civilă Băltean Alexandru Ioan, în condiţiile legii, executor judecătoresc care va putea identifica şi evalua bunurile supuse sechestrului”.

Audierea martorilor

Totodată, instanţa a dispus emiterea unui mandat de aducere „pe numele martorului lipsă la acest termen, respectiv Ş.R. Se vor cita martorii Ş.R, R.C.F, N.C.M, V.P.A, S.M.M. şi B.R.I urmând ca audierea celorlalţi martori propuşi şi încuviinţaţi să aibă loc ulterior următorului termen de judecată”. În ceea ce priveşte următorul termen de judecată, instanţa a dispus ca acesta să fie fixat pentru data de 11 decembrie.

Claudiu Dărăbuţ, agent de poliţie în cadrul Biroului Rutier al Poliţiei Municipiului Arad, este judecat pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală, în cazul său instanţa instituind măsura controlului judiciar după ce poliţistul s-a aflat în arest la domiciliu şi în arest preventiv.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor