Ședință extraordinară la CJA

De Valentin Goran
Consilierii judeţeni, la şedinţă FOTO: V. G.
Consilierii judeţeni, la şedinţă FOTO: V. G.
În cadrul ședinței de la CJA, consilierii au aprobat schimbări în organigrama Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

Consiliul Județean Arad (CJA) s-a întrunit luni, 15 iunie, într-o ședință extraordinară. Pe scurta ordine de zi a aleșilor județeni, care s-a votat în mai puțin 10 minute, s-a aflat și proiectul de hotărâre care s-a referit la modificarea organigramei, a statului de funcții și aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad. Un alt proiect de hotărâre a privit modificarea Hotărârii CJA nr. 91/30 aprilie, privind aprobarea contractării unei finanțări rambursabile interne/externe în valoare de 32.800.000 lei pentru refinanțarea datoriei publice locale și pentru finanțarea unor obiective de investiții de interes județean. Este vorba de refinanțarea soldului creditului bancar de la CEC Bank SA, pentru asigurarea sumelor necesare continuării finanțării obiectivelor de investiții publice de interes județean precum: Sistemul de gestionare a deșeurilor din Arad, și Drumul Vinului: Păuliș – Ghioroc – Covăsânț – Șiria. De asemenea, consilierii au votat numirea reprezentantului CJA Arad, Moț Petru (în locul lui Florin Tripa), în consiliul de Administrație al Spitalului de recuperare neuromotorie „Dr. Corneliu Bârsan” de la Dezna.

Schimbări la Spitalul Județean Arad

În ceea ce privește modificarea organigramei, pentru îmbunătățirea funcționalității birourilor și serviciilor ce deservesc Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, cele mai multe modificări au vizat Serviciul de Achiziții Publice Contractare unde a și fost suplimentat un post de economist. Per ansamblu cu toate modificările și permutările de personal, numărul de posturi la nivelul Spitalului Județean, aprobat prin HCJ nr. 115/28 mai, a rămas același.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !