Senatorul Igaş „a dat raportul”

De Simion Todoca
Senatorul Igaş „a dat raportul”
Constantin Traian Igaş a prezentat, în cadrul unei conferinţe de presă, bilanţul activității sale parlamentare.

Alături de echipa sa de la biroul parlamentar de la Arad şi cel de la Pecica, senatorul Constantin Traian Igaş a prezentat ziariştilor o serie de proiecţii video, cuprinzând o parte a activităţii sale din Parlament, de la birouri, din judeţ şi de la delegaţiile în străinătate, ca senator şi ca preşedinte al Comisiei pentru relaţia cu Unesco.
Parlamentarul arădean a inițiat 34 propuneri legislative, 54 întrebări, 48 interpelări (din care 12 adresate premierului), 16 declarații politice. De asemenea, a avut 46 luări de cuvânt și a semnat cele 3 moțiuni ale PNL. “Demersurile mele au avut la bază audiențele de la cele două cabinete dar și probleme preluate de la cetățeni în urma deplasărilor în colegiu”, spune Igaş, enumerând dintre acestea: transferarea unor mașini din parcul auto al Senatului către Primăriile Bârsa, Frumușeni, Șeitin, deblocarea comercializării produselor agricole, sprijinirea traducătorilor și nădlăcanilor care nu și-au primit încă banii aferenți exproprierilor, susținerea agenților economici prin solicitarea adresată ANAF de a stopa abuzurilor, sprijinirea autorităților locale pentru continuarea cadastrării gratuite, inițierea unui amendament la Codul silvic pentru protejarea monumentelor naționale, evidențierea abuzurilor CNADNR asupra șoferilor.

Cele mai frecvente doleanţe ale cetăţenilor: ajutor umanitar, locuință socială, clarificări privind dosarul de pensie, loc de muncă etc. Parlamentarul arădean a ales să vină în sprijinul cetățenilor și în mediul virtual, prin intermediul conturilor de socializare oficiale (Constantin Traian Igaș – pagină și cont personal), ale celor trei cabinete (Cabinet Curtici Igaș Traian, Cabinet Lipova Igaș Traian, Cabinet Pecica Traian Igaș) și pagina de audiențe (Audiențe senator Igaș Traian).0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !