Senatorul Igaș: audiențele, în creștere la început de an

De Simion Todoca
7Comentarii
Senatorul Igaș: audiențele, în creștere la început de an
© Traian Igaş Foto: JA
Senatorul Traian Igaş a constatat o creştere, de la începutul anului, a numărului celor care vin în audienţă, la cabinetele sale din Pecica şi Arad.

Una dintre problemele pentru care senatorul liberal s-a adresat ministrului sănătății, Andrei Achimaş, se referă la găsirea unor soluții pentru furnizarea unui serviciu farmaceutic de calitate în mediul rural. „Se pare că eliminarea criteriului demografic nu a favorizat în niciun mod deschiderea de farmacii în zonele rurale. Ca atare, am cerut ministrului un punct de vedere privitor la reintroducerea criteriului demografic sau furnizarea unor alte soluții pentru a acoperi aceste lipsuri”, este de părere senatorul Constantin Traian Igaș.

Președintele filialei arădene a Uniunii Naționale a Cooperației Meșteșugărești i-a solicitat parlamentarului sprijinul în privința clarificării stadiului unui dosar înregistrat la A.N.R.P. „Din informațiile care mi-au fost furnizate în cadrul audienței, dosarul în cauză are ca obiect restituirea către UCECOM a unui imobil din Chișineu Criș care a trecut de etapele preliminarii. I-am cerut președintelui A.N.R.P. o informare privind stadiul de analiză al dosarului în cauză”, declară senatorul arădean. Nu doar cetățenii au venit în audiență, ci și reprezentanți ai autorităților locale într-o problemă legată de proiectele depuse de mai multe primării în anul 2015 la APDRP. „Am adresat o interpelare miniștrilor agriculturii și fondurilor europene pentru a verifica dacă Executivul a emis o interdicție care vizează autoritățile locale în privința imposibilității acestora de a mai depune proiecte pe o măsură a PNDR dacă au retras, în 2015, un proiect pe aceeași măsură. Se riscă efectul colateral al sancționării comunității”, afirmă senatorul liberal.7Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor