Sistarea căldurii, amânată până marți la ora 15.30

De Diana Dutu
63Comentarii
Sistarea căldurii, amânată până marți la ora 15.30
Acesta este, de fapt, termenul până la care compania C-Gaz Energie păsuiește SC CET Arad SA.

După ce, vineri după-masă, arădenii care își încălzesc locuințele de la CET au fost informați că vor rămâne fără căldură începând de duminică dimineață, Primăria Municipiului Arad a anunțat, vineri seara, că sistarea furnizării gazelor naturale către CET a fost amânată. În consecință, se amână și sistarea căldurii către populație.

Vă prezentăm, în continuare, comunicatul de presă pe care Primăria l-a remis redacției: „Primăria Municipiului Arad a fost notificată de furnizorul C-Gaz Energie în cursul după-amiezii de vineri, 9 februarie 2018, privind amânarea sistării furnizării de gaze naturale la consumatorul CET Arad SA pentru data de 13februarie 2018, ora 15.30. Sistarea furnizării gazelor naturale către CET Arad ar putea să nici nu mai fie adusă în discuţie în condiţiile în care tot marţi, 13 februarie 2018, însă începând cu ora 10.00, la Ministerul Energiei va avea loc o întâlnire de lucru între reprezentanţii Primăriei municipiului Arad, SC CET Arad şi SNGN ROMGAZ SA. Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă a fost cel care a solicitat încă de acum două zile această întâlnire în scopul soluţionării blocajului intervenit în activitatea SC CET Arad SA, atât în furnizarea energiei termice către populaţia Municipiului Arad, cât şi în furnizarea energiei electrice în Sistemul Electroenergetic Naţional. Blocajul intervenit în activitatea SC CET Arad SA a apărut ca urmare a solicitării plăţii în avans a facturilor de gaze naturale. Producătorul de energie termică şi energie electrică din Arad se află în imposibilitatea onorării plăţilor în avans, deoarece energia termică livrată populaţiei este încasată de producător după două luni de la furnizare, iar contravaloarea energiei electrice comercializate zilnic pe piaţa PZU şi contravaloarea bonusului de cogenerare nu acoperă în totalitate contravaloarea facturii de gaze naturale solicitată a fi plătită în avans.”

Compania C-Gaz Energie somează SC CET Arad SA să plătească în avans 8,5 milioane de lei pentru consumul de gaze! UPDATE. Sistarea căldurii, amânată până marți la ora 15.30 Începând de duminică, 11 februarie 2018, ora 6.00 dimineaţa, arădenii care îşi încălzesc locuinţele de la CET vor rămâne f...63Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor