Termene mai lungi pentru pasajul din Micălaca

De Alin Gherasim
3Comentarii
Termene mai lungi pentru pasajul din Micălaca
CNADNR a prelungit termenul de depunere a ofertelor pentru finalizarea pasajului din Micălaca. Totul pentru că CNADNR nu poate oferi răspunsuri în timp util.

După ani de aşteptare, organizarea licitaţiei pentru finalizarea pasajului de pe centură din zona Micălaca venea ca una dintre cele mai bune veşti pentru şoferii care tranzitează oraşul nostru. Dar, în pur stil românesc, încă dinainte de a porni lucrările, vorbim despre amânări. Cum aşa? Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România nu este în stare să răspundă la termen constructorilor interesaţi de această lucrare. Aşa că a „întins” momentul până la care vor putea fi depuse oferte. Dar să le luăm pe rând. Legislaţia din România spune că CNADNR trebuie să ofere răspunsuri la clarificările cerute de constructori în anumite termene. Dar drumarii nu par că se pot încadra în aceste termene. Aşa că au ales varianta cea mai uşoară: prelungirea termenului de depunere a ofertelor pentru finalizarea lucrărilor la pasajul din Micălaca. „Având în vedere că au fost solicitate mai multe clarificări din partea operatorilor economici și ţinând cont de art. 79 alin (1) din O.U.G. nr. 34/2006, cu modificările şi completările ulterioare (….): <răspunsul autorităţii contractante la aceste solicitări trebuie să fie publicat/transmis nu mai târziu de 6 zile înainte de data-limită stabilită pentru depunerea ofertelor>, CNADNR SA a decis prelungirea termenelor de depunere a ofertelor pentru proiectul <Finalizarea lucrărilor, rest de executat aferente obiectivului Pasaj denivelat pe centura de ocolire Arad (DN 7 Km 540+248) peste CF Arad – Bucuresti>”, anunţă chiar cei de la CNADNR. Aşadar, noul termen de depunere a ofertelor este 10 martie 2016. Drept urmare, ţinând cont de faptul că analiza ofertelor, anunţarea câştigătorului, posibile contestaţii şi multe alte proceduri birocratice vor mai dura câteva luni, riscăm ca finalizarea pasajului să nici nu înceapă în acest an.3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor