Timbrele au invadat Preparandia

De Adriana Barbu
1Comentariu
Timbrele au invadat Preparandia
O expoziţie de timbre a prins viaţă în clădirea Preparandiei luni, 24 august. Expoziţia „Colecţii şi colecţionari” a adus în faţa publicului timbre, cărţi poştale, obiecte din sticlă şi nu numai, toate provenind din colecţiile unor pasionaţi din judeţul Arad, dar şi din Ungaria. În cadrul expoziţiei au putut fi văzute pe lângă timbre, insigne, obiecte din sticlă, şi uniforme de poliţie şi embleme ale unor inspectorate de poliţie din Europa, care au fost aduse la Arad de un colecţionar din judeţul Bekes – Ungaria.

Mai mult, Fundaţia Pro Pir Kult a reprodus în cadrul expoziţiei interiorul unei gospodării ţărăneşti, cu obiecte tradiţionale care fac parte dintr-un muzeul al satului de la Turnu, ce promovează viaţa ţăranilor din zonă.IMG_5300
Expoziţia “Colecţii şi colecţionari”, organizată în cadrul Zilelor Aradului, de Centrul Municipal de Cultură Arad, poate fi vizitată între orele 10.00 şi 18.00 iar, potrivit organizatorilor, cu această ocazie se oferă posibilitatea vizitării Muzeului Învăţământului Arădean, tururile ghidate fiind programate din oră în oră.
Expoziţia de timbre pe care o găzduieşte clădirea Preparandia este organizată în cadrul proiectului „Colocviul Internaţional Filatelic”, derulat de Asociaţia Qult-Ar Arad, cu finanţare de la Centrul Municipal de Cultură, linia bugetară „Proiecte culturale”, şi are ca scop promovarea activităţii colecţionarilor, promovarea Muzeului Învăţământului Arădean şi a clădirii Preparandiei.IMG_5290IMG_5298IMG_53051Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor