Titularizarea dupa contestatii. Vezi rezultatele la titularizare obtinute dupa contestatii

De Monica Ardelean
După examen, urmează ședința publică FOTO:JA
După examen, urmează ședința publică FOTO:JA
Astăzi, cei care au depus contestații după examenul de titularizare au aflat notelefinale. Nu mai puțin de 110 note au fost contestate de candidați, cele mai multe la specializarea educatoare și învățători, acolo unde au fost și cele mai multe lucrări.

Rezultatele sunt afișate azi pe site-ul ministerului, pe forumul Inspectoratului Școlar Județean Arad și la centrul de examen de la Liceul Tehnologic „Iuliu Maniu”.

Posturile în ședință

Cei care au luat peste nota 7.00, minimum pentru a ocupa un post titularizabil, își vor împărți posturile vineri, 9 august. Ședința publică, organizată de IȘJ Arad, va avea loc de la orele 10.00, la Școala generală nr.5. Toate cele 136 de posturi titularizabile vor fi ocupate de candidați în ordinea mediilor și evident după preferințe. Vor intra în competiția notelor cel puțin 320 de candidați câți au luat nota 7.00 înainte de contestații. Reamintim că pentru municipiu oferta se reduce la mai puțin de 60 de catedre, aici fiind incluse și cele pentru Palatul Copiilor și școlile postliceale.

Multe materii nu au niciun post, nici măcar în județ, sau foarte puține. Spre exemplu sunt mai puțin de 5 locuri pentru profesorii de limba română, matematică, engleză sau franceză, dar nici unul pentru municipiu. O singură opțiune municipală pentru dascălii de limba română dacă le surâde varianta școlii din penitenciar. Nici măcar pentru educație fizică și sport, unde de obicei oferta era mai generoasă, acum sunt tot sub 5 locuri. Cele mai multe rămân cele pentru educatori și pentru învățători, dar și aici majoritatea sunt în mediul rural.

Locuri libere

După ședința de vineri vom afla dacă pentru toate posturile titularizabile au fost găsiți doritori și dacă au mai rămas posturi neocupate.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !