Trei arădeni au câştigat câte 10.000 lei la Loteria bonurilor fiscale

De Diana Dutu
Printre norocoşi, trei persoane din judeţul Arad
Printre norocoşi, trei persoane din judeţul Arad
Au făcut cumpărături în data de 23 mai, au plătit pentru ele între 135,00 şi 135,99 lei, au păstrat bonul, au revendicat premiul şi… au avut noroc. Vezi cine sunt!

Trei din cele patru persoane din judeţul Arad care au depus cereri de revendicare a premiilor de la Loteria bonurilor fiscale au avut norocul de a se număra printre câştigătorii celei de-a doua extrageri. Iată şi numele norocoşilor: Ioan-Oliver Hirina, Cristian Arcadie Horvath şi Rodica Malea. Primii doi s-au adresat Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Arad cu cererile de revendicare a premiilor, aferente bonurilor cu valori între 135,00 lei şi 135,99 lei, emise pe 23 mai. În ceea ce o priveşte pe Rodica Malea, ea a depus cererea la Serviciul Fiscal Orăşenesc Sebiş.

Într-o primă etapă, pe lista celor 508 bonuri fiscale pentru care au fost revendicate premii la extragerea ocazională din data de 28 iunie, s-a mai aflat un arădean: Aurel Antoniu Ille. Dar, pentru că s-a depășit numărul maxim de premii stabilit prin lege (cel mult 100 de premii), pe 6 august a fost organizată o a doua extragere pentru selecția celor 100 de câștigători la Loteria bonurilor fiscale. Extragere la care norocul nu i-a mai surâs lui Aurel Antoniu Ille. Însă le-a surâs celorlalţi trei arădeni intraţi în competiţie. Fiecare dintre câştigători va primi câte 10.000 de lei.

Norocoşii ar urma să intre în posesia premiilor în termen de 30 de zile de la ultima extragere, adică până la data de 6 septembrie. Banii vor fi viraţi în conturi bancare, acolo unde acestea există. Cei care nu au conturi bancare îşi vor putea ridica premiile de la trezorerie.

Tranzacţii mult mai numeroase

Deşi s-au înregistrat 508 cereri de revendicare a premiilor, numărul tranzacţiilor efectuate pe 23 mai, cu valori între 135 lei şi 135,99 lei, a fost mult mai mare. Circa 700 de persoane au realizat tranzacţii care îndeplineau condiţiile extragerii cu carduri MasterCard, iar posesorii de carduri Visa au efectuat peste 670 de tranzacţii eligibile pentru loterie.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !