Trei arădeni, posibili câştigători la Loteria bonurilor fiscale

De Diana Dutu
Trei arădeni, posibili câştigători la Loteria bonurilor fiscale
Ei s-au adresat Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Arad pentru a revendica premiul.

Trei arădeni – toţi din municipiul Arad – s-au adresat, până în prezent, Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice pentru a revendica premiul de la Loteria bonurilor fiscale. Reamintim, la extragerea care a avut loc la sfârşitul lunii iunie pentru bonurile emise în perioada 29 martie-31 mai s-a stabilit că sunt câştigătoare bonurile fiscale de 135 lei din data de 23 mai. Arădenii care deţin unul sau mai multe bonuri fiscale emise la 23 mai, cu valori între 135,00 lei şi 135,99 lei, mai au la dispoziţie aproximativ două săptămâni (termen limită: 28 iulie) pentru a depune la Finanţe cereri de revendicare. Odată cu cererea tip, trebuie depus şi bonul fiscal câştigător, în original, şi o copie de pe actul de identitate.

A doua extragere

În situaţia în care, după finalizarea perioadei de depunere a cererilor de revendicare, lista centralizatoare cuprinde cel mult 100 de cereri (la nivel naţional), premiul de 1.000.000 lei pus la bătaie de guvern este împărţit persoanelor care le-au depus, după verificarea autenticităţii bonurilor câştigătoare. Dacă în urma centralizării listei bonurilor fiscale pentru care s-au revendicat premiile, se constată depăşirea numărului de maximum 100 de cereri de revendicare, va fi organizată a doua extragere în vederea determinării a 100 de câştigători.
În cazul realizării celei de a doua etape de selecţie în cadrul Loteriei bonurilor fiscale, va fi extras un număr din lista numerelor unice de înregistrare acordate bonurilor pentru care au fost revendicate premii. Extragerea va fi efectuată cu urnele Loteriei, într-o nouă extragere televizată, care va fi anunţată ulterior. Numărul extras în cadrul acestei trageri va fi primul câştigător şi, totodată, baza de referinţă la care se aplică crescător un pas care are valoarea egală cu ziua emiterii bonului fiscal câştigător. Dacă în urma aplicării acestei proceduri de selecţie se depăşeşte numărul unic maxim atribuit bonurilor fiscale din listă, următorul număr câştigător din listă este dat de diferenţa dintre suma determinată prin aplicarea pasului la baza de referinţă şi numărul unic maxim atribuit, continuând cu aplicarea pasului până la stabilirea numărului maxim de premii prevăzut de lege. În procesul de aplicare al pasului, numerele selectate ca fiind câştigătoare sunt eliminate din listă.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !