Trei zile de ECOMEDIU la Expo

De Corina Hutan
Reactualizat la:
1Comentariu
Trei zile de ECOMEDIU la Expo
ARAD. Cea de XI-a ediție a Târgului internaţional de mediu – ECOMEDIU – se va desfășura în perioada 16-18 octombrie, la Expo Arad Internațional (Pavilionul C).

Evenimentul, organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură, va fi punctul de întâlnire a celor mai importanţi lideri de piaţă şi a experţilor în protejarea mediului înconjurător. Peste 30 de companii, atât din țară, cât și din străinătate, se vor reuni într-o expoziţie cu standuri atractive, însoţită de un program complex de conferinţe şi dezbateri susţinut de experţi români şi internaţionali. „Ediția din acest an a târgului internațional de mediu – ECOMEDIU aduce o creștere semnificativă a numărului de firme expozante și un standard ridicat al conferințelor prin participarea experților interni și internaționali” – spune Gheorghe SECULICI, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad.

În premieră pentru ECOMEDIU, în cadrul acestei ediții se vor organiza întâlniri ale clusterelor din România și Ungaria, brokeraje internaționale pe teme de energii regenerabile, dar și seminarii prin care CCIA Arad reunește administrații locale din partea de Vest a țării, în scopul găsirii de soluții pentru dezvoltare locală. “Ne dorim ca publicul să conștientizeze importanța de a participa la acest salon internațional dedicat mediului, ca o oportunitate și o responsabilitate de a fi parte integrantă din efortul comun pentru o viață mai sănătoasă, atât pentru generația din care facem parte, cât și pentru generațiile ce vor urma” – a declarat Liana COTUNA, managerul evenimentului.

Deschiderea oficială a târgului va avea loc miercuri, 16 octombrie, la ora 11, urmată de o serie de conferințe internaționale, pe teme de protecţia aerului, apei şi a solului. Cea de-a doua zi va fi dedicată tematicii de management al deșeurilor, în care vor fi cuprinse și seminariile pentru administrațiile locale și brokeraj internațional.

Ultima zi va avea ca tematică biodiversitatea și voluntariatul. Instituțiile de învățământ și publicul larg sunt invitați în spațiul exterior al EXPO ARAD, pentru a lua parte la demonstrații „explozive” ale ISU Arad și cascadorii pe bicicletă.

 

 1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor