UTA, fara sigla, culori si palmares

De Leo Sfara
Reactualizat la:
18Comentarii
UTA, fara sigla, culori si palmares
UPDATE. Citește mai jos comunicatul de presă al SCU.

Adunarea Generală a Suporter Club UTA din data de 26 ianuarie a luat în discuție îndeplinirea condițiilor fixate de asociație către FC UTA S.A. pentru continuarea acordării dreptului de folosință a numelui, însemnelor și identității UTA. Adunarea Generală a constatat că niciunul dintre cele patru puncte (plata salariilor restante către jucători și angajați, achitarea datoriilor către stat, achitarea datoriilor către terți și lămurirea situației acționariatului clubului) nu au fost îndeplinite. Ca și circumstanțe agravante s-a constatat că datoriile au continuat să crească, nu s-a întocmit nici până în acest moment un plan de reorganizare deși societatea se află în insolvență începând cu luna septembrie, iar conducătorii clubului au continuat ca prin acțiunile și declarațiile lor să aducă deservicii enorme de imagine brandului UTA.

Ținând cont de aceste aspecte, Adunarea Generală a Suporter Club UTA a hotărât retragerea dreptului de folosință a numelui, însemnelor și identității UTA, societății condusă de Giovanni Catanzaritti, Adrian Marțean şi Giuseppe Guzzardi (ultimul conform înregistrării existente la Registrul Comerţului). Hotrărârea devine efectivă începând cu data de miercuri 29 ianuarie ora 0. Până atunci cei doi conducători ai clubului au un termen de grație pentru a anunța public renunțarea definitivă, totală și necondiționată la orice calitate pe care o au în și legat de clubul UTA, inclusiv cea de creditor. În cazul în care cei doi mai sus menționați înțeleg să facă această declarație, hotărârea Suporter Club UTA se suspendă pe perioada în care avocații celor două părți întocmesc actele necesare preluării de către Suporter Club UTA a tuturor calităților dobândite în societatea FCM UTA SA de către cei doi. Orice tergiversare sau amânare în acest proces precum și neefectuarea anunțului public solicitat până la termenul stabilit atrage după sine activarea imediată a deciziei de retragere a dreptului de folosință asupra numelui, însemnelor și identității UTA de către FC UTA SA fără să mai fie nevoie de încă o decizie sau notificare din partea Suporter Club UTA.

În cazul în care hotărârea Suporter Club UTA devine operabilă, începând cu miercuri vom face toate demersurile sportive și juridice pentru a proteja brandul UTA de folosirea sa abuzivă de către societatea condusă de Adrian Marțean și Giovanni Catanzariti.

În legătură cu viitorului brandului UTA, Suporter Club UTA consideră că acesta nu poate fi înțeles decât ca o valoare a întregii comunități arădene, sprijinită de toate componentele ei. De aceea, Adunarea Generală a Suporter Club UTA a decis organizarea în cel mai scurt timp posibil a unei serii de dezbateri finalizate cu o masă rotundă la care reprezentanții tuturor entităților relevante pentru comunitatea arădeană să își exprime poziția în legătură cu proiectul sportiv în jurul cărua brandul UTA să beneficieze de un nou început.

Dragi utiști, dragi arădeni. Începând de astăzi, Giovanni Catanzaritti și Adrian Mărțean nu mai au nicio legătură cu UTA. Începând de astăzi, UTA este liberă! Pentru că UTA suntem noi! Iar prin ”noi” înțelegem nu Suporter Club UTA, prin ”noi” înțelegem noi Aradul. Și pentru noi doar UTA contează!


 ARAD. Adunarea Generală a Suporter Club UTA a votat, aseară, în majoritate covârşitoare, retragerea drepturilor federative de la FC UTA SA.

Ceea ce era de anticipat s-a întâmplat: fanii au retras sigla, culorile şi palmaresul de la UTA, fiind sătui de tot ce s-a întâmplat până acum la echipa lor de suflet. Cu 38 de voturi „pentru” şi doar 5 împotrivă, s-a votat pentru retragerea drepturilor federative.

Există o clauză, imposibil de atins, pentru ca UTA să rămână cu toate acestea: Marţian şi Catanzariti să renunţe la tot şi să retragă de la club.

Suporter Club UTA va notifica şi Federaţia Română de Fotbal, care – însă – nu va putea face nicio modificare până la finalul sezonul. Fanii doresc să ştie şi poziţia autorităţilor locale, pentru a vedea dacă sunt şanse să se pornească la drum cu o „nouă UTA”. Însă, se ştie, UTA-Bătrâna Doamnă” este chiar creaţia actualei puteri judeţene, aşa că lucrurile sunt clare, autorităţile arădene vor fi alături de echipa din liga a IV-a.18Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor