UTA – Pandurii Tg. Jiu 1-1; 2-4 după penalty-uri

De Leo Sfara
Reactualizat la:
3Comentarii
UTA – Pandurii Tg. Jiu 1-1; 2-4 după penalty-uri
Oficialii echipei oaspete au anunţat că antrenorul Edi Iordănescu va folosi în meciul de azi, de la Arad, jucători care au evoluat mai puţin până acum.

De la ora 16, pe arena „Motorul”, se dispută meciul dintre UTA Bătrâna Doamnă şi Pandurii Tg. Jiu. Oaspeţii au sosit în oraşul nostru cu un lot din care lipsesc mai mulţi jucători, fapt confirmat de Narcis Răducanu, preşedintele executiv al „pandurilor”. „Jucăm în Cupa României pe stadionul Motorul din Arad, e un meci interesant, cu o echipă de tradiţie din fotbalul românesc. Am fost avertizati că nu va fi un meci uşor, UTA are o serie de jucători foarte interesanţi dar pe noi ne preocupă această competiţie şi vrem să câştigăm. E adevărat că suntem deja cu gândul la meciul de sâmbătă cu CSU Craiova, la derbiul Olteniei,pentru că, nu-i aşa, sâmbătă fierbe Oltenia! Nu putem să nu ne gândim că jucăm cu Craiova după meciul cu UTA, de aceea Edi Iordănescu va aborda meciul cu o serie de jucători care au acumulat mai puţine minute până acum în campionat dar sunt jucători buni care fac parte din lotul nostru” – a declarat Răducanu. Ca de obicei, siteul nostru, www.aradon.ro va transmite acest meci în format live text.

____________________________________________________

UPDATE. Formaţii oficiale: UTA: Anca Trip – Polgar, Manea, Filaret, Burlă – Man, Chindriş, Jorza, Hlistei – C. Rus, Szekely. Rezerve: Mara – Lazăr, Vlad, Sorian, Copil, Ad. Petre, Curtuiuş.

Pandurii: Lazăr – Unguruşan, Săpunaru, Da Silva, Grecu – Ciucur, Al. Dan. Mrzljak, Munteanu – Nistor – Khalouta. Rezerve: Stanca – Trifu, Piţian, Nicoară, Hora, Şandru, Mărgărit. Arbitri: Cătălin Buşi (Rm. Vâlcea) – la centru, Marius Marica (Bistriţa) şi Raul Ghiciulescu (Lugoj) – asistenţi.

Observatori FRF: Z. Ciev – Timişoara şi V. Lolea – Reşiţa.

Min 1. S-a dat startul meciului din Cupa României dintre UTA şi Pandurii cu gazdele evoluând în echipament roşu, oaspeţii răspunzând în albastru complet, însă nu înainte să se ţină un moment de reculegere în memoria lui Adrian Baciu. Dacă oaspeţii evoluează cu câteva rezerve, arădenii nu-i au în teren pe Botiş (menajat) şi Strătilă (care s-a accidentat din nou, însă de această dată la genunchi). Stadionul este arhiplin aşa că spectacolul poate începe.

Min 11. Gol! După o dominare teritorială încă din startul meciului oaspeţii au reuşit să deschidă scorul: Nistor a centrat de pe partea stângă, iar Săpunaru din faţa careului mic a trimis mingea în plasă cu capul: 0-1.

Min 15. De abia după un sfert de oră de joc mingea a ajuns la portarul Lazăr, semn că jocul arădenilor suferă. Diferenţa de un eşalon este evidentă, oaspeţii dominând practic întreg debutul de meci.

Min 17. Pandurii au fost aproape de golul 2, însă lobul lui Munteanu a trecut peste portarul Anca Trip însă şi peste poartă.

Min 18. Chindriş a greşit fragrant, i-a pasat lui Khalouta însă acesta scăpat singur cu Anca Trip a şutat în el. Imensă ocazie…

Min 24. Au răsunat primele aplauze în Aradul Nou: Polgar l-a angajat în adâncime pe C. Rus, însă şutul acestuia a fost parat de portarul Lazăr. 30 de secunde mai târziu, ocazie imensă pentru UTA: acelaşi C. Rus a scăpat singur cu Lazăr dar a şutat în acesta.

Min 29. UTA pare a fi ieşit din corzi, e mult mai prezentă în jumătatea de teren adversă, pune probleme în atac, iar Burlă şi-a încercat norocul cu un şut de la vreo 30 de metri, însă mingea a trecut puţin pe lângă vinclu.

Min 31. Hlistei a pătruns pe stânga, l-a driblat pe Unguruşan. apoi a centrat în faţa porţii, însă nici Szekely şi nici C. Rus nu au reuşit să înpingă mingea în poartă de la doar un metru.

Min 45. Este pauză în Aradul Nou, la cabine intrându-se cu avantaj minim pentru Pandurii, 1-0.

Finalul reprizei a fost unul echilibrat, oaspeţii reuşind să scape de sub dominarea UTA-ei de la mijlocul reprizei.

Min 46. S-a reluat meciul de pe Motorul cu o schimbare în tabăra arădeană, Szekely lăsând locul lui Curtuiuş.

Min 49. Man a centrat de pe dreapta, însă mingea reluată de Hlistei a lovit plasa laterală.

Min 53. Ocazie imensă de egalare pentru UTA, după o fază bine elaborată a arădenilor, mingea a ajuns la C. Rus care a şutat şi a zguduit bara din stânga portarului Lazăr.

Min 60. Prima schimbare şi la oaspeţi, în locul lui Munteanu intrând Nicoară.

UTA nu s-a mai lăsat surprinsă şi în debutul acestei reprize şi joacă de la egal la egal cu adversara, diferenţa de un eşalon nemaifiind vizibilă.

Min 64. A apărut şi prima ocazie în contul Pandurilor, după o fază bine construită de aceştia, Ciucur a scăpat în careu însă mingea şutată de acesta de la vreo 7 metri a fost blocată de Anca Trip.

Min 67. După foarte multă vreme, în tabăra UTA-ei a apărut Dumitru Copil, acesta înlocuindu-l pe Man.

Schimbare şi la Pandurii, în locul marcatorului Săpunaru intrând Şandru.

Min 73. UTA presează tot mai mult, arădenii au reclamat şi un penalty pentru un presupus henţ însă Buşi a acordat doar corner. Din lovitura de colţ mingea a ajuns la Filaret care a zguduit bara, de această dată cea din dreapta portarului Lazăr.

Min 80. UTA a fost din nou aproape de egalare însă portarul Lazăr a scos miraculos de la rădăcina barei mingea şutată de Hlistei de la 6 metri.

Min 85. S-au efectuat şi ultimele modificări în cele două echipe: la oaspeţi a intrat Piţian în locul lui Al. Dan iar la UTA a intrat Vlad în locul lui C. Rus.

Min 87. Gol! 1.500 de oameni sunt în delir pe Motorul. După ce au presat toată repriza utiştii au reuşit să egaleze cu 3 minute înainte de final prin Curtuiuş care a trimis mingea cu capul în plasă în careul mic după o centrare din corner a lui Copil.

Min 90+2 . UTA putea tranşa meciul încă din timpul regulamentar de joc când Copil a centrat în careu dar Curtuiuş nu a găsit cadrul porţii. La 30 de secunde distanţă acelaşi Copil a centrat în careu iar Da Silva a fost aproape de autogol.

Min 90+3. La ultima fază a timpului regulamentar de joc Pandurii puteau da lovitura însă Nicoară a ratat uluitor cu poarta goală de la 3 metri.

Urmează prelungiri.

Au început ultimele 30 de minute, cele decisive, ale meciului dintre UTA şi Pandurii. Orice este posibil, căci meciul începe, practic, de la 0.

Min 98. Meciul se află la mijlocul prinei reprize de prelungiri, însă portarii celor două echipe nu au fost întrebuinţaţi deloc. Meciul este alert, însă se joacă doar între cele două careuri de 16 metri.

Min 100. UTA pare mai incisivă, a avut între timp şi un corner, însă Manea şi Curtuiuş nu au reuşit să împingă mingea ce se plimba prin careu în poartă.

Min 105. Copil a şutat de la 25 de metri, din lovitură liberă, puţin pe lângă vinclu. Imediat arbitrul Buşi a fluierat finalul primei reprize de prelungiri.

S-a dat startul ultimei reprize a meciului din Aradul Nou dintre UTA şi Pandurii.

Min 112. Cele două echipe par că aşteaptă loviturile de departajare, ritmul jocului fiind unul mai scăzut, neconsemnând nicio mare ocazie la cele două porţi.

Min 118. După un corner al arădenilor mingea a ajuns la Hlistei care s-a bâlbâit în careu şi a ratat ultima execuţie, fiind blocat de un adversar.

Min 119. Copil l-a văzut ieşit din poartă pe Lazăr, a şutat de la 45 de metri, însă mingea a trecut peste.

Min 120. E finalul celor 120 de minute de joc, urmează loviturile de departajare.

Este scandal la marginea terenului după ce arbitrul Buşi a hotărât ca loviturile de la 11 metri să se execute la poarta dinspre galeria UTA-ei. Antrenorul Pandurilor Edi Iordănescu şi staff-ul lui alături de câţiva jucători l-au înconjurat pe “central” însă acesta a rămas pe poziţie.

Încep loviturile de departajare:

Manea ratează pentru UTA.

Nistor marchează pentru Pandurii: 1-2.

Vlad ratează şi el.

Mrzljak trage peste.

Burlă marchează pentru UTA: 2-2.

Unguruşan înscrie cu emoţii şi e 2-3.

Hlistei ratează şi el şi situaţia se complică total pentru UTA.

Nicoară marchează pentru 2-4 şi Pandurii merg mai departe însă UTA “moare” frumos.

 

Taguri: , , ,


3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor