Viermele îndoielii naște „certitudini”

De Simion Todoca
1Comentariu
Viermele îndoielii naște „certitudini”
Ce păcat că nu mai trăiește Kafka! Îmi zdrobesc dovleacul cu care m-a înzestrat Bunul Dumnezeu, pe post de cap, rugându-mă lui Burebista și Orson Wels să nu-mi poruncească să mă arunc de pe Stânca Tarpeiană, ca sublim dispreț pentru jalnicul meu EU care nu a reușit să pipăie înnebunitoarele țâțe filosofice ale Laurei Codruța Kovesi, augmentate prin siliconarea comandată de către Coldea și Băsescu.

Îmi vine să-mi înfig în caricatura de piept patriotic un citat din Marx, plagiat după Sfântul Augustin, să dau cu barda în Burebista, în Traian și Decebal, pentru că nu au fost în stare să proorocească nașterea ROMÂNISMULUI!

Avem niște pigmei dispuși să se dea drept uriași prin alăturare cu niște homunculi avortați de către Merkel, pe vremea când era agent KGB. Avem niște șoricei care se ascund într-un căcat de vacă, de frică să nu-i prindă pisica, dar se laudă că au intrat în căcat ca să scoată România de acolo.

Ca să fie clar:oameni buni, nu mai intrați în căcatul lor, crezând că este un rezultat al ingurgitării de ciocolată de Vinga, pricepeți că nu vor altceva decât ca, acum, la 100 de ani de la Marea Unire, să ne dușmănim unii pe alții, să ne sfâșiem între noi, pentru ca ei să profite. Și unii și ceilalți vor doar să ne învrăjbească, să ne batem ca niște chiori manipulați, pentru ca după ce nu mai avem forțe ei să poată semna un pact de neagresiune, cu nimic diferit de pactul Ribentrop -Molotov.

Dar, probabil, ba chiar foarte rezonabil, m-am pierdut în niște considerații asemănătoare cu cele ale pirandei care suferă organic pentru că nu are bagajul lingvistic necesar pentru accederea la înalta deminitate de măturătoare pe centru . Mii de scuze, revin la Cuiul lui Pepelea:dacă un tâlhar spune adevărul despre alt tâlhar, nu vă grăbiți să-lproclamați arhanghel, nu vă alăturați lui, pentru simplul motiv că a spus adevărul. Toți mincinoșii spun adevărul atunci când le folosește. Într-un registru serios, vă voi vorbi altă dată, dar acum vă spun un singur lucru: când doi lupi și un miel votează, cu majoritate, ce se mănâncă la cină, nu țineți partea niciunuia dintre lupi! Păstrați-vă îndoiala și nu transformați în certitudine adevărurile spuse de către mincinoși.

„Antagonizarea românilor,cel mai sigur mijloc de a distruge o nație”1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor