Vine şeful la Judeţean

De Alin Gherasim
2Comentarii
Vine şeful la Judeţean
Consiliul Judeţean Arad a anunţat calendarul concursului pentru ocuparea postului de manager la Spitalul Judeţean Arad.

16 noiembrie. Aceasta este data la care Spitalul Clinic de Urgenţă Judeţean Arad va avea un director plin, care a câştigat un concurs. În prezent, conducerea celei mai mari unităţi medicale din Arad este asigurată de doctorul Adrian Wiener care a fost numit interimar până la organizarea concursului. Dar să vedem ce cerinţe trebuie să îndeplinească viitorii candidaţi la postul de şef al Spitalului Judeţean. Potrivit anunţului postat de Consiliul Judeţean Arad (CJA), pe lângă criteriile generale (să fie apţi din punct de vedere medical, să nu aibă condamnări penale şi să fie cetăţeni români), candidaţii vor trebui să îndeplinească şi anumite condiţii speciale. Cei care vor să fie directorii spitalului trebuie să aducă documente care să dovedească faptul că sunt absolvenţi ai unei instituții de învățământ superior medical, economico-financiar sau juridic, sunt cadru universitar sau medic primar și absolvenţi ai unor cursuri de perfecționare în management sau management sanitar, agreate de Ministerul Sănătății și stabilite prin ordin al ministrului sănătății, au o vechime în specialitatea studiilor necesare ocuparii funcției de minimum 9 ani şi au desfăşurat activitate de management de minimum 5 ani. În plus, candidaţii vor prezenta o recomandare de la ultimul loc de muncă, un curriculum vitae din care să rezulte activitatea desfăşurată şi, poate cel mai important, proiectul de management din care să rezulte abilităţile lor manageriale, adaptate obiectivelor şi indicatorilor de performanţă pentru funcţia de manager la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

Calendarul concursului

Anunţul pentru selectarea unui director pentru Spitalul Judeţean Arad a fost făcut public în data de 1 octombrie. Cei de la CJA anunţă că data limită pentru înscrierea candidaţilor este 21 octombrie, iar în 22 octombrie vor fi afişate dosarele care îndeplinesc criteriile impuse. Testul grilă va fi dat de candidaţi în 2 noiembrie, iar rezultatele vor fi afişate în ziua următoare. Susţinerea proiectului de management şi a interviului este programată pentru data de 6 noiembrie, iar rezultatele finale ale concursului vor fi făcute publice în 9 noiembrie. În data de 16 noiembrie va fi validat rezultatul final, iar câştigătorul concursului va fi numit în funcţia de manager al Spitalului Judeţean Arad. Nu ne rămâne decât să sperăm că vor fi mai mulţi candidaţi decât la funcţia de administrator public al judeţului. Pentru că, cel puţin în teorie, cu cât numărul candidaţilor este mai mare, cu atât mai bun va fi câştigătorul concursului.

Bibliografie de la… Moineşti

CJA a publicat şi bibliografia pentru candidaţii ce se vor înscrie la fotoliul de director al Spitalului Judeţean. Însă specialiştii din CJA şi din Spitalul Judeţean Arad nu s-au mai sinchisit să întocmească o bibliografie proprie, ci au copiat în întregime bibliografia care a fost dată la concursul pentru ocuparea postului de director al spitalului din Moineşti. Mai mult, în documentele care vizează bibliografia există chiar link-uri (legături) directe spre pagina de internet a spitalului din Moineşti, pagină de pe care candidaţii arădeni îşi pot scoate bibliografia.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor