Zece autobuze second-hand pentru CTP Arad

De Diana Dutu
2Comentarii
Zece autobuze second-hand pentru CTP Arad
Mijloacele de transport vor fi folosite pentru transportul urban în municipiul Arad şi localităţi riverane pe distanţe scurte, şi pentru transportul interurban în judeţul Arad, pe distanţe scurte şi medii.

Compania de Transport Public (CTP) Arad este dispusă să plătească, din fonduri proprii, 735.760 de lei pentru achiziţionarea a zece autobuze second hand. E vorba de cinci autobuze urbane (fiecare cu minim 35 de locuri pe scaune) şi cinci autobuze interurbane (cu minim 45 de locuri pe scaune fiecare).

Cerinţe

Potrivit caietului de sarcini care însoţeşte anunţul de licitaţie pentru achiziţia celor zece autobuze, cerinţele obligatorii pe care acestea trebuie să le îndeplinească sunt: norma de poluare minim EURO 3, an de fabricaţie începând cu 2002 pentru autobuzele urbane, începand cu 2005 pentru autobuzele interurbane, carburant utilizat motorină, vehicul înmatriculat în ţară sau ţări UE, caroseria cu volan pe stânga, cu minim două uşi cu acţionare automată electrica sau pneumatică (minim 2 uşi duble pentru autobuzele urbane, 2 uşi din care una poate fi simplă şi una dublă), caroseria nu trebuie să prezinte urme de coroziune sau degradări ale stratului de vopsea, autobuzele trebuie echipate cu anvelope corespunzătoare unui parcurs de min. 20.000 km de la data livrării, sistem de ventilaţie, sistem de încălzire suplimentar şi sistem de aer condiţionat în salon pentru autobuzele interurbane, sistem de ventilaţie şi sistem de încălzire suplimentar pentru autobuzele urbane.

„Autobuzele ofertate vor fi de aceeaşi marcă şi tip pentru fiecare grupă (urban, respectiv interurban). Nu se admit oferte de mai multe tipuri şi mărci în cadrul aceluiaşi grup” – se atrage atenţia în document.

Termen

Cei interesaţi de licitaţia iniţiată de CTP Arad îşi pot depune ofertele până luni, 18 septembrie 2017, ora 15.00. Criteriul de atribuire a contractului de furnizare a celor zece autobuze îl constituie preţul cel mai scăzut. Plata se va face în rate, cu un avans de maxim 50% din valoarea contractului, urmat de 12 plăţi lunare fixe.

Taguri: , , ,


2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor