10.000 de hectare de teren in cadastrul agricol

De Adriana Barbu
10.000 de hectare de teren in cadastrul agricol
  Arad. Final de lucrare de cadastru agricol pentru o suprafaţă mare de teren. Primăria Arad a anunţat la finele săptămânii că a finalizat „lucrarea de cadastru general agricol pentru suprafaţa de circa 10.000 de hectare de terenuri agricole şi neagricole situate în zona cartierelor Bujac, Gai şi Grădişte”.

Tot potrivit reprezentanţilor Primăriei Arad, lucrarea s-a executat în conformitate cu prevederile Legii 7/1996, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, a Legii cadastrului şi a publicităţii imobiliare nr. 7/1996.

„Realizarea cadastrului general are o mare importanţă tehnică, juridică şi administrativă atât pentru municipalitate, cât şi pentru proprietarii de terenuri. Prin realizarea acestei lucrări la nivelul municipiului, persoanele fizice şi juridice vor beneficia de diminuarea semnificativă a cheltuielilor pentru întabularea drepturilor reale imobiliare”, se arată în comunicatul remis de instituţie.

Şi tocmai pentru a veni în întâmpinarea arădenilor, Primăria îi invită pe toţi proprietarii care deţin suprafeţe de teren amplasate în extravilanul cartierelor Gai, Grădişte şi Bujac să vină să se prezinte la Biroul Agricol din cadrul Primăriei Arad (Palatul Cenad – demisol) până în data de 14 decembrie 2012 pentru a verifica datele publicate. Eventualele contestaţii se pot depune în termen de 30 de zile de la data publicării datelor, la registratura comisiei de soluţionare a contestaţiilor. Programul de lucru al comisiei este de luni-vineri, între orele 8-12 şi 14-17

Executie pe moara si teren0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !