101 posturi titularizabile la Arad

De Monica Ardelean
Reactualizat la:
1Comentariu
101 posturi titularizabile la Arad
© Se pregătesc de titularizare
Cele mai multe sunt pentru disciplina învăţători. Doar 7 sunt, însă, la şcolile din municipiu.

Încă două zile pentru înscrieri la concursul de titularizare din această vară. Concurs care oferă 101 posturi titularizabile la nivelul judeţului Arad, din care 29 în municipiu şi 72 în judeţ. Cei care obţin la examenul de titularizare din 20 iulie minim nota 7 au şanse la titularizare. Cei care obţin sub nota 7.00 sau care refuză postul au varianta de a ocupa unul din cele aproape 1.000 de posturi pe durata determinată de 1 an sau 2 ani.

Primii la ofertă

Învăţătorii conduc în top cu 25 de posturi titularizabile, cele mai multe în judeţ. Doar 7 sunt la şcolile din municipiu, dintre care două însă sunt la Colegiul Pedagogic „Dimitrie Ţichindeal” . S-au mai scos posturi de învăţători la Şcoala Gimnazială „Caius Iacob” sau la Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” Arad.

Pentru sistemul preşcolar sunt afişate pe site-ul titularizare 2016, doar 16 posturi, din care jumătate pentru municipiu şi jumătate în judeţ.

Fără niciun post titularizabil

Din păcate pentru cei care au absolvit Limba şi Literatura Română şi vor să o predea în şcolile Aradului, nu există în acest an nici un post cu durata de cel puţin 4 ani. Nici celelalte discipline nu au o ofertă prea mare. Majoritatea disciplinelor îi provoacă pe candidaţi la o serioasă concurenţă. Biologia oferă 2 posturi, chimia 1 post, geografia 1 post, informatica 1 post, matematica 4 posturi etc. Acestea sunt cele care nu au fost ocupate în alte etape ale mobilităţii cadrelor didactice.

Înscrieri

Îşi pot depune dosarele în centrul de înscrieri de la Liceul Tehnologic „Caius Iacob” din Arad cei care vor să se angajeze prin concurs pe perioadă nedeterminată (titularizare), cei care vizează o perioadă determinată (suplinire calificată), cei care vor să se detaşeze la cerere prin concurs (pe baza notei – sesiunea 2016) sau la cerere prin concurs specific (pe baza punctajului), continuitate la suplinire conf. Art. 85 din Metodologie şi cei care vor să fie repartizaţi în baza rezultatelor obţinute la concursurile de titularizare din anii anteriori.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor