18 etape de suspendare pentru arbitrii aradeni

De Daniel Scridon
18 etape de suspendare pentru arbitrii aradeni
ARAD. Compartimentul disciplină si reglementări al CJ Arbitri Arad, analizând rapoartele observatorilor de arbitri din ultimele etape a decis sancţionarea următorilor arbitri:

La jocul de categoria Liga a 4-a, disputat in data de 30.08.2014 dintre echipele, AS Banatul Sanicolau Mic – CS Soimii Lipova: arbitrul Trif Cristian a fost sancționat cu una etapa suspendare pentru abateri prevăzute la art.2 pct.2 lit.b din R.O.D.A.A.F, cu aplicarea circumstantelor atenuante, respectiv lipsa de curaj si fermitate in aplicarea sanctiunilor disciplinare cu privire la jucatorii vinovati de acte nesportive.

La jocul ACS Unirea Santana – ACS UTA Batrina Doamna in liga a 4-a din data de 30.08.2014, arbitrul Ilea Alexandru, notat de catre observator cu nota 7,7 a fost sancționat cu sase etape suspendare pentru abateri prevăzute la art.2 pct.2 lit.e din R.O.D.A.A.F, cu aplicarea circumstantelor atenuante, respectiv aplicare aeronata a Legilor Jocului care a avut drept consencinte influentarea rezultatului partidei.

La jocul CS Paulisana Paulis-ACS P.Pecica in liga a 4-a, din data de 30.08.2014, arbitrul Fodorut Laurentiu a fost sanctionat cu una etapa supendare pentru intocmirea cu date gresite a raportului de rabitraj.

La jocul de categoria Liga a 4 a, disputat in data de 23.08.2014 dintre echipele CS Soimii Lipova- AS Victoria Lunca Teuz: arbitrul Burza Cristian a fost sancționat cu doua etape suspendare pentru abateri prevăzute la art.2 pct.2 lit.b din R.O.D.A.A.F, cu aplicarea circumstantelor atenuante, respectiv lipsa de curaj si fermitate in aplicarea sanctiunilor disciplinare cu privire la jucatrii vinovati de acte nesportive.

La jocul de categoria Liga a 5-a , disputat in data de 17.08.2014 dintre echipele AS F.O Sinpetru German- AS Sagu: arbitrul Nicoras Ionut a fost sancționat cu una etapa suspendare pentru abateri prevăzute la art.2 pct.2 lit.b din R.O.D.A.A.F, cu aplicarea circumstantelor atenuante, respectiv lipsa de curaj si fermitate in aplicarea sanctiunilor disciplinare cu privire la jucatorii vinovati de acte nesportive.

La jocul CS Speranta Turnu – As Cetate Savirsin, disputat in liga a 5-a in data de 16.08.2014: arbitrul Vasi Alexandru a fost sancționat cu una etapa suspendare pentru abateri prevăzute la art.2 pct.2 lit.b din R.O.D.A.A.F, cu aplicarea circumstantelor atenuante, respectiv lipsa de curaj si fermitate in aplicarea sanctiunilor disciplinare cu privire la jucatorii vinovati de acte nesportive.

La jocul de categoria Cupa Romaniei, disputat in data de 10.08.2014 dintre echipele, CS Speranta Turnu – CS Soimii Simand: Arbitrul Fodorut Laurentiu si Arbitri asistenti Bondar Daniel si Casut Cristian au fost sancționati cu una etapă suspendare pentru abateri prevăzute la art.1 pct.2 lit.b din R.O.D.A.A.F, cu aplicarea circumstantelor atenuante, respectiv neverificarea inainte de inceperea jocului a vizei anuale a jucatorilor, in conformitate cu prevederile regulamentare.

La jocul de categoría Cupa Romaniei, disputat in data de 10.08.2014 dintre echipele, AS Olimpia Bârzava – AS Cetate Savirsin: Arbitrul Coroban Cristian a fost sanctionat cu trei etape suspendare pentru abateri prevazute la art.2 pct.2 lit.c din R.O.D.A.A.F, cu aplicarea circumstantlor atenuante, respectiv neacordarea unor lovituri de pedeapsa care regulamentar trebuiau acordate.

Important de precizat, în cazul arbitrilor sancţionati cu avertisment, aceştia nu vor fi delegaţi în liga a 4-a o etapă, ei putând fi delegaţi la categoria imediat inferioară în funcţie de necesităţile CJA Arad. În cazul arbitrilor sancţionaţi cu etape de reţinere de la delegări. aceştia nu vor fi delegaţi decât în categoria liga a 6-a, în funcţie de necesităţile CJA Arad.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !