3 directori respinşi, 15 aleşi

De Monica Ardelean
4Comentarii
3 directori respinşi, 15 aleşi
Printre candidaţi şi proaspeţii numiţi în cele două funcţii de conducere de la IŞJ şi Casa Corpului Didactic.

Arad. Azi a fost evaluat noul inspector şcolar general adjunct, Daniel Tocoianu de la „Aron Cotruş” şi noua directoare a Casei Corpului Didactic, Doina Vereşezan de la liceul din Curtici. Ambii au fost admişi pentru postul de director pe care se pare că nu îl vor ocupa prea repede, ei fiind deja detaşati pe cele două noi funcţii. Dacă directorul de la Şcoala Gimnazială „Aron Cotruş” nu a avut nici un contracandidat, pentru postul de director de la Curtici a mai fost un candidat care însă a fost declarat respins din pricina CV-ului. Şi tot respinşi mai sunt alte două cadre didactice, una de la Şcoala Gimnazială Mailat şi candidata pentru postul de director al Grădiniţei PP NR.11 Arad, ambele tot la proba de CV.

A câştigat în două şcoli

O situaţie specială pentru candidata Andrea Vida, care a concurat pentru postul de director al Şcolii Gimnaziale „Iosif Moldovan”, dar care a aplicat şi pentru Şcoala Gimnazială „Caius Iacob”, unde a concurat cu un alt profesor şi l-a şi întrecut la punctaj. Decizia îi aparţine în care din cele două unităţi de învăţământ va fi director. Partea bună a poveştii este că dacă va alege „Iosif Moldovan” cealaltă şcoală nu va rămâne fără director, existând un candidat promovat. Şi tot competiţie a fost şi la Frumuşeni unde directorul s-a stabilit la punctaj. Cea care a câştigat este Amelia Martin cu 128,125 puncte faţă de contracandidatul ei Dinu Zebreniuc care a acumulat 121,875 puncte.

AICI Rezultatele candidatilor 19.10.20164Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor