300 de politisti la datorie de Rusalii

De Ioana Costas
1Comentariu
300 de politisti la datorie de Rusalii
În perioada Rusaliilor, peste 300 de poliţişti arădeni vor acţiona pe raza judeţului Arad, pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice, protejarea drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor, a patrimoniului acestora, precum şi pentru prevenirea oricăror fapte antisociale.

“În vederea bunei desfăşurări a manifestărilor prilejuite de sărbătorirea Rusaliilor Ortodoxe, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad a luat toate măsurile necesare pentru ca evenimentele organizate în perioada 29 mai – 1 iunie a.c. să se desfăşoare în siguranţă, fără afectarea cadrului general de ordine şi siguranţă publică”, au declarat reprezentanții IPJ Arad.

Pentru conducătorii auto care se deplasează spre localităţile şi zonele turistice şi de agrement, poliţiştii rutieri le recomandă acelora care au trasee lungi de parcurs să plece la drum numai dacă sunt odihniţi, pentru a evita să adoarmă la volan, să adapteze viteza la condiţiile carosabilului şi să respecte distanţa între autovehicule, să evite manevrele imprudente, cum ar fi depăşirea coloanelor. Pe drumurile publice din judeţ şi pe principalele artere de acces către zonele turistice, 27 de poliţişti din dispozitivele rutiere vor acţiona în medie zilnic, pentru menţinerea fluenţei şi prevenirea producerii de evenimente grave, în general a celor generate de excesul de viteză.

Pentru a petrece Sărbătoarea Rusaliilor în linişte, poliţiştii vă recomandă să adoptați un comportament preventiv, pentru a nu deveni ţinta hoţilor de buzunare; să luați Supra dvs. Doar sumele necesare unir plăți curente; să nu stabiliţi relaţii de prietenie cu orice persoană care pare sociabilă (de cele mai multe ori, infractorii pozează în persoane binevoitoare, care vor „să vă ajute); să nu plecaţi singuri, noaptea târziu, de la petreceri sau discotecă şi nu vă plimbaţi în locuri izolate şi întunecoase; să nu consumaţi alcool în exces şi nu vă antrenaţi în dispute sau altercaţii; să respectați limitele de viteză stabilite pentru fiecarea categorie de drum; să nu conduceţi după ce aţi consumat băuturi alcoolice; să nu lăsaţi copiii nesupravegheaţi și să încercaţi să evitaţi conflictele, iar în caz de urgenţă sunaţi la numărul 112! De asemenea, politiștii vă recomandă ca înzonele aglomerate din pieţe, bazare, gări, autogări, magazine, lăcaşe de cult, manifestaţi atenţie sporită asupra banilor sau altor obiecte personale!1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor