6 argumente pentru care Adora Park este unic in Arad (P)

Reactualizat la:
6 argumente pentru care Adora Park este unic in Arad (P)
Cel mai nou cartier din Arad, Adora Park este un proiect ambitios menit sa schimbe standardele de locuit in Arad. Dar ce il face sa fie diferit fata de cartierele existente?

1. Este situat in Arad, aproape de centrul orasului

Chiar daca marginile oraselor sau comunele invecinate reprezinta optiuni bune de locuit, viata de zi cu zi demonstreaza ca intotdeauna centrele oraselor au avantaje semnificative. Job-urile pot fi atat in centrele oraselor cat si la periferie. Dar scolile, gradinitele, activitatile de afterschool, cursurile de dans, inot, baschet, teatrul sau mall-urile sunt situate aproape intotdeauna in zonele centrale ale orasului, pentru a oferi distante egale tuturor locuitorilor. A locui aproape de centru inseamna a fi aproape de aceste locuri.
Situat intre strada Victoriei si Cocorilor, Adora Park este exact in centrul locurilor care conteaza pentru o viata frumoasa si fara eforturi.

argument1

2. Adora Park este proiectat cu gandul la confortul maxim al rezidentilor

De obicei, arhitectii cartierelor rezidentiale folosesc intelept si economic fiecare metru patrat de teren, respectand binenteles normele in vigoare (distanta intre blocuri, gradul de ocupare al spatiului). Insa aceste norme sunt un raport optim, un compromis intre profitabilitatea investitiei dezvoltatorului vs. asigurarea unui minim de confort locatarilor.
Adora Park nu doar ca a respectat normele, a trecut dincolo de ele inclinand raportul in favoarea rezidentilor care vor locui in Adora. Astfel in centrul cartierului s-a renuntat la un bloc (care inseamna profit) pentru a face loc unui parc mare, de peste 5000 mp. Mai mult, spatiile comune au fost proiectate astfel incat sa asigure un maxim de confort. Cine a vizitat Adora, a avut surpriza placuta sa vada casa scarilor la fel de generoasa ca si intrarea intr-un hotel sau cele 2 lifturi spatioase, dotate cu tehnologie touch.

argument2

3. Calitatea materialelor si a constructiei este de top

In ceea ce priveste calitatea, inginerii care au lucrat la proiectul Adora afirma cu tarie faptul ca este cea mai calitativa cladire pe o raza de 250 de km, cuprinzand Arad si orasele invecinate ca si Oradea sau Timisoara.

Specialistii in constructii si cei care au vizitat acest cartier au confirmat acest aspect pentru ca la Adora s-au folosit doar materiale premium si tehnici de constructie profesionale, blocul fiind construit de una din cele mai experimentate firme de constructie din Europa.

Iar calitatea unei cladiri este importanta pentru confortul rezidentilor dar si pentru pastrarea valorii cladirii in timp.

argument3

4. Apartamentele din Adora Park au o camera in plus

De cate ori nu am avut cu totii dorinta de a avea o camera in plus pentru a rezolva nevoia de spatiu. Daca un copil vine in familie, este nevoie de un dormitor in plus. Sau lucram acasa si pentru ca nu avem birou, ducem dosarele in bucatarie. Sau, pur si simplu avem un hobby si ne dorim o camera care sa fie doar a noastra.

Adora Park a adus in premiera la Arad conceptul de camera extra. Este vorba de o camera de dimensiuni mai reduse decat o camera normala dar care face ca un apartament cu o camera sa aiba defapt 2 camere iar un apartament de 2 camere sa aiba 3 camere. Suna bine, nu-i asa?

argument4

5. La Adora ai o zona de servicii la parter

De obicei, cartierele rezidentiale au spatii la parter. Multe din spatii sunt birouri ale unor firme. Insa la Adora, spatiile sunt pregatite pentru servicii destinate rezidentilor. Cine nu isi doreste un magazin alimentar la parterul blocului? Sau sa isi petreaca seara intr-o cafenea sau restaurant la 50 de pasi fata de casa?

Inca un motiv pentru care se justifica mesajul celor de la Adora Park: “Mai mult pentru tine”.

argument5

6. Adora Park se construieste in jurul unui parc

Chiar daca este o comparatie exagerata, Adora Park este construit in jurul unui parc, la fel ca si Manhattan din New York, cartier situat in jurul Central Park.

Este o bucurie sa te intorci acasa si sa ai ocazia sa iesi la jogging in park, sa faci sport, sa te plimbi cu bicicleta sau sa te relaxezi. Iar daca ai copii, o sa le vezi bucuria pe fete zi de zi, in spatiul de joaca special amenajat.

Natura face parte din viata noastra iar cei de la Adora s-au gandit la acest aspect, fiind unul din motivele pentru care acest cartier rezidential este special.

Detalii despre acest cartier rezidential gasiti pe www.adorapark.ro

argument6

Taguri: , , , , ,