85 de locuri de muncă în Germania

De Diana Dutu
2Comentarii
85 de locuri de muncă în Germania
Salariul oferit este de 8,80–12,80 euro brut/oră, conform contractelor colective de muncă din diverse domenii de activitate.

Muncitorii calificaţi în diverse meserii, care doresc să lucreze în Germania, au la dispoziţie 85 de posturi prin intermediul Reţelei EURES.

Meserii

Angajatori germani reprezentaţi de compania Unique Personalservice GmbH oferă locuri de muncă pentru următoarele meserii: operator stivuitor (15 posturi), comisionar (15 posturi), hamal (10 posturi), muncitor în metalurgie (9 posturi), electrician (6 posturi), mecanic auto (5 posturi), sudor MIG-MAG (5 posturi), mecanic instalaţii (5 posturi), operator CNC (3 posturi), instalator/montator instalaţii de gaz (3 posturi), lucrător în depozit (3 posturi), mecanic utilaje prelucrarea maselor plastice si a cauciucului (2 posturi), sculer (2 posturi), zugrav – vopsitor (2 posturi). Selecţia organizată în România pentru ocuparea acestor posturi va avea loc la Sighişoara în luna octombrie 2015.

Condiţii

Pentru ocuparea posturilor vacante sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiată, experienţă în domeniu, permis de conducere categoria B, precum si cunostinţe bune de limba germană.

Salariul oferit este de 8,80–12,80 euro brut/oră, conform contractelor colective de muncă în respectivele domenii de activitate, iar durata contractelor de muncă este pe o perioadă nedeterminată. Angajatorii oferă sprijin în vederea găsirii unei locuinţe.

„Persoanele cu domiciliul în judeţul Arad, care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Arad, strada Călugareni nr. 1 A, etaj1, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în străinătate si pentru a primi invitaţie de participare la selecţie” – precizează Marinel Henteş, director al AJOFM Arad.

Documente

Înregistrarea în baza de date se realizează pe baza următoarelor documente: *cerere tip (se completează la sediul AJOFM); *copie act de identitate sau paşaport (valabilitate minim 6 luni); *CV model Europass (cu fotografie) în limba germană (Lebenslauf); *cazier judiciar în original din care să reiasă că persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni); *adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea „Clinic sănătos/Apt pentru muncă”.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor