A promovat patru arbitri arădeni!

De Daniel Scridon
A promovat patru arbitri arădeni!
Timişoreanul Nicolae Grigorescu, ca ofiţer regional, a avut întotdeauna o afinitate pentru oraşul nostru.

Înverşunat contestatar al celor care alimentează ura pe axa fotbalistică Arad-Timişoara şi deranjat de implicarea numelui său într-un articol în care acuzam Comisia Judeţeană de Arbitri Arad că nu are trecere la ofiţerul regional, Nicolae Grigorescu a ţinut să facă unele precizări pe subiect.

Singurul preşedinte de CCA din ultimii 25 ani plecat din fruntea arbitrajului românesc de bună voie şi nu demis, ca toţi predecesorii lui, timişoreanul Nicolae Grigorescu explică de ce nu mai au putere de decizie ofiţerii regionali: „De doi ani de zile, CCA a modificat metodologia de implemetare a acestui program. Eu, ca ofiţer regional, adun datele de la ofiţerii locali şi le trimit la Bucureşti. Acum, pâinea şi cuţitul e în mâinile acestora. Chiar dacă eu urmăream arbitrii de perspectivă 3-4 meciuri pe tur şi tot atâtea pe retur înainte de a-i propune spre promovare, acum mai marii Comisiei au nevoie de un singur joc pentru a-şi da cu părerea asupra calităţilor unui arbitru. Până la schimbarea impusă de CCA, ca ofiţer regional am promovat 4 arbitrii arădeni, faţă de doar doi timişoreni. Este vorba despre centralul Mircea Ardelean şi asistentul Casian Băla – la Liga 2, dar şi arbitrii Ionuţ Nicoraş şi Alex Gornic – la Liga 3”.

Tripa, exemplu de colaborare

Cât priveşte relaţia cu actuala Comisie Judeţeană de Arbitri Arad, Grigorescu spune că tinde să devină una de bună colaborare. „Cu fostul preşedinte Claudiu Tripa am colaborat excelent, am rămas prieteni. Noului preşedinte Răzvan Cadar i-a trebuit aproape un an să înţeleagă că sunt un om deschis, cu care poate conlucra. Surprins că nu mă abordează în nici un fel, l-am sunat eu şi … acum pot spune că relaţia de colaborare este pe drumul cel bun”.

„Fraţii mei arădeni”

Nicolae Grigorescu a ţinut să puncteze şi relaţia lui deosebită cu „fraţii mei arădeni” de-a lungul timpului: „Ura fotbalistică Arad-Timişoara trebuie să dispară. Eu am prieteni deosebiţi în Arad. Pe Gyuri Vaczi, pe Ţucudean, pe actualii conducători ai AJF Arad, Lucaci şi Rad, pe Tripa, pe Haţegan, şi mulţi alţii, cu care port un dialog întotdeauna cu mare plăcere”.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !