Aeroportul Arad: încep zborurile spre Antalya

Aeroportul Arad: încep zborurile spre Antalya
Veste bună pentru toți arădenii care vor călători în Antalya începând cu luna iunie!

Vestea de la începutul lunii decembrie privind semnarea acordului între Consiliul Județean Arad și unul dintre cei mai importanți tour operatori din Turcia prezenți pe piața din România, Prestige Tour, își arată deja beneficiile pentru toți arădenii care vor călătorii în Antalya incepand cu luna Iunie.

Arădenilor le-a fost oferit un nou prilej de bucurie încă la început de 2017: cine caută oferte promoționale pentru un sejur de vis în Antalya, Turcia, nu va mai călători din alte orașe, ci va zbura direct din Arad la tarife promotionale de la doar 399 plus taxe de aeroport.

Chiar daca anul trecut erau suspiciuni in ceea ce priveste vacanțele in Antalya, acestea nu au avut de suferit deoarece aceea regiune nu a fost afectata de cele intamplate la Istanbul, cel mai faimos oraș din Turcia, aflat la o distanță de peste 720km față de Antalya (mai mare decât între Istanbul si Bucuresti!). Turiștii aflați în vacanță în Antalya în respectiva perioadă și-au continuat sejurul fără probleme, ceea ce face ca Rivierea Turcească (Antalya) să fie și în prezent foarte solicitată de către turiștii arădeni și nu numai.

Riviera Turcească este destinația cea mai solicitată pentru sezonul estival de catre turiștii care trec pragul agenției Euro Travel, prezentă pe piața arădeană de peste 14 ani și care întotdeauna s-a asigurat ca arădenii să aibă parte de aceleași (sau chiar mai bune) oferte, precum turiștii din București, Timișoara sau Cluj.

Ofertele pentru Antalya se adresează cu predilecție celor care sunt în căutarea celor mai luxoase resorturi în care sunt răsfățați, cum doar operatorii din industria turismului din Turcia știu să o facă: All Inclusive și Ultra All Inclusive recunoscute la nivel mondial, apreciate, în special, printre turiștii germani– Claudia Gabor, director agenție Euro Travel.

Exemple oferte sejur în Antalya / Turcia

Consultanții Euro Travel ne prezintă cele mai solicitate oferte, multe dintre ele cerute chiar și de către vecinii din Timisoara, Deva sau Oradea, care vor avea asigurat transferul spre aeroportul din Arad și retur pe când se reîntorc în țară, GRATUIT.

Nu ne mulțiumim doar cu prezentarea unor generalități despre produsele turistice, respectiv Turcia ca și destinație preferată de români și insistăm să ni se prezinte oferte de nerefuzat dintre care arădenii pot alege și reducerile pe care aceștia le pot obține:

·

resortul de 5*****, Lake & River Hotel & SPA, unde beneficiază de regim de masă Ultra All Inclusive (UAI), de la doar 399 + taxe/pers.;

– Tarife fixe pentru orice data de plecare.

et-turcia-lara-lake__river-1-maxresdefault

Spații de joacă pentru copii în cadrul resortului Lake & River Hotel & SPA 5*****

resortul de 5*****, Port River Hotel & SPA, unde beneficiază de regim de masă Ultra All Inclusive (UAI), de la doar 419 + taxe/pers.;

– Tarife fixe pentru orice data de plecare.

et-turcia-lara-port-river-531490be-8f12-334a-850e-1b2dc1c291f4

Relaxare în cadrul resortului Port River Hotel & SPA 5*****, Side, Antalya, Turcia

Sunt si resorturi care deja și-au epuizat numărul camerelor pentru vârful perioadei estivale Pentru cei care de abia acum se decid, le venim în ajutor cu peste 18 resorturi noi deschise, sau cu unele renovate chiar în acest an, asigură directoarea agenției Euro Travel.

Ce preferă arădenii care aleg Antalya?

Un sejur pe Riviera Turcească, este întoteauna un prilej de relaxare, de distracție pentru fiecare dintre membrii familiei și de a face descoperiri impresionante: oameni si locuri, tradiții și gastronomie, opspitalitate, toate aceste motive contribuie la creșterea anuala a numărului turiștilor arădeni care au decis să călătorească împreună cu familia în această destinație turistică.

În luna februarie, touroperatorul Prestige Tours au dat publicității faptul că deja au înregistrat rezervări pentru un sejur de 7 zile, nu mai puțin de 382 familii arădene, în special în cazul ofertelor FLAT RATE.

Acest tip de ofertă permit arădenilor să beneficieze de același tarif (de la doar 399 plus taxe aeroport din câte ne-au precizat), indiferent de perioada în care doresc să călătorească în concediu, fie că este vorba despre luna iunie, iulie, august sau începutul lunii septembrie.

Euro Travel, ca partener preferat al touroperatorului Prestige Tours, reprezentant Calypso Tours Turcia, prezintă arădenilor o paletă largă de oferte promoționale Early Booking, cu reduceri de până la 40% față de tariful standard. Tot ce trebuie să facă turiștii este să rezerve cu un avans de doar 30% pentru viitoarul concediu, în sezonul estival vara 2017. În plus, aceștia pot achita pachetul turistic și în mai multe tranșe, fac o ultimă precizare cei din conducerea agenției de turism Euro Travel.

Noi promitem că revenim și cu alte amănunte, fiind cu ochii pe oportunitățile oferite arădenilor pentru a avea un concediu cât mai plăcut, cu tarife rezonabile, în locații unde calitatea serviciilor să fie la cel mai ridicat nivel.

Despre Euro Travel, Arad

Agenția de turism cu o experienta de 14 ani in managementul călătoriilor de bussines și vacanțe, și-a concentrat eforturile, pe promovarea și comercializarea produselor turistice premium, mai ales pe cele cu plecare din Budapesta, Arad și Timisoara.

Principalul argument oferit de agenție sunt clientii repetitivi in procent de peste 72%.

Consultanții de turism Euro Travel sunt apreciați pentru expertiza și informațiile de specialitate oferite turistilor, atât la sediul de pe Blvd Revoluției nr. 104 (în zona Pieței Avram Iancu) cât și online, prin intermediul website-ului acestora: www.Euro-Travel.ro.

Despre Prestige Tours

Turoperator de prim rang în România, specializat în deschiderea și operarea de curse charter pe toate continentele precum și pe furnizarea de servicii de incoming de cea mai înaltă calitate.

Cu 26 de ani de experiență pe piața turistică din România și un renume impecabil, Prestige Tours s-a impus atât pe piața româneasca cât și pe cea internațională, cu o rețea de prestigiu care numără peste 1700 de parteneri în țară și în străinatate și continuă procesul de dezvoltare și diversificare a portofoliului destinațiilor de vacanță.