Alte milioane pe canalizare

De Alin Gherasim
2Comentarii
Alte milioane pe canalizare
Compania de Apă mai dă două milioane de lei pentru reabilitarea a câtorva sute de metri de canalizare.

ARAD. Compania de Apă Arad continuă seria investițiilor în sistemele de canalizare ale municipiului Arad. De această dată, societatea organizează o licitație pentru reabilitarea a câtorva sute de metri de rețea pentru care se va plăti, estimativ, peste două milioane de lei. Patru loturi de lucrări sunt scoase la licitație, fiecare lot reprezentând câte o stradă din Arad. Strada Măgurei, strada George Barițiu, strada Ludovic Szantay și strada Comunarzilor vor fi sparte și vor beneficia de refacerea sistemului de canalizare.

Sute de metri

Luând fiecare lot în parte, se observă că pe fiecare stradă se va lucra pe lungimi de câteva sute de metri. Pe strada Măgurei se va face reabilitarea și extinderea sistemelor de canalizare în lungime totală de 610 metri, din care reabilitare canal – 210 metri, extindere canal – 300 metri și reabilitare racorduri – 100 metri. Apoi, pe strada George Barițiu se va reabilita canalizarea pe o lungime totală de 604 metri, din care reabilitare colector menajer – 429 metri și reabilitare racorduri – 175 metri. Pe strada Ludovic Szantay se va lucra pe 235 metri, din care reabilitare colector menajer – 165 metri și reabilitare racorduri – 70 metri. În sfârșit, pe Comunarzilor se va reabilita sistemul de canalizare pe o lungime totală de 632 metri, din care reabilitare colector menajer – 442 metri și reabilitare racorduri – 190 metri. 

Comunarzilor, mai scumpă

Potrivit estimărilor celor de la Compania de Apă, cea mai scumpă reabilitare va fi pe strada Comunarzilor, aici estimându-se o valoare a lucrărilor de 723.438,2 lei. Urmează, apoi, strada Măgurei, care va costa 704.902,9 lei, strada George Barițiu, pentru care se va plăti 476.149,4 lei, iar pentru Ludovic Szantay se va plăti 178.242,7 lei.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor