Alternativa de Vest: „PNL se comportă la nivel local exact ca și PSD la nivel central”

De Simion Todoca
12Comentarii
Alternativa de Vest: „PNL se comportă la nivel local exact ca și PSD la nivel central”
Președintele Partidului Alternativa de Vest, Mircea Pereș, spune că PNL încearcă să facă pe Robin Hood, atacând PSD, însă, în realitate, nu există nicio diferență între cele două partide.

„Suntem martorii încercărilor PNL de a-şi asuma rolul de Robin Hood în politica naţională şi, cu mult mai agresiv, pe plan local. PNL apare pe un cal alb şi aruncă cu noroi în PSD de parcă niciodată PNL nu a fost la putere şi nu a avut posibilitatea de a face ceva pentru ţară.

Reamintim PNL şi în special conducerii grupării, că este exact în aceaşi luntre ca PSD, doar acronimele diferă, dar fondul este acelaşi. Setea de putere care este folosită doar în interes personal şi în favoarea clientelei politice, este trăsătura comună a celor două mari partide şi a sateliţilor lor.

Pe plan local PNL se comportă exact ca PSD la nivel central. Un exemplu grăitor dar nici pe departe unic este ceea ce se întâmplă cu sistemul de parcare al oraşului. În mod agresiv şi iraţional, abuziv şi neîntemeiat, PNL a decis extinderea constantă a sistemului de parcare, azi având obligativitatea de a achita taxa de parcare pe străzi ca şi Calea Radnei sau Pădurii. Care este motivul pentru care o asemnea măsură se justifică ? Poliţia Locală direct subordonată şi tributară primarului Falcă este tot mai agresivă şi mai impertinentă în relaţia cu cetăţenii. Primăria, administraţia locală dar mai cu seamă PNL ca decident, partid care deţine majoritatea în Consiliul Local, nu ia absolut nicio măsură pentru a rezolva problema parcărilor în zona centrală dar se preocupă de taxarea propriilor cetăţeni în zonele limitrofe unde parcările nu reprezintă o problemă.

Acelaşi PNL preferă să arunce banii în gaura neagră numită CET decât să caute o soluţie pentru a reduce cheltuielile cetăţenilor cu încălzirea şi apa caldă. Bineînţeles că principalele societăţi care căpuşează CET – ul, sunt apropiate PNL ceea ce explică uşurinţa cu care se aruncă banii spre această relicvă nefuncţională şi dezinteresul pe care PNL îl manifestă pentru găsirea unei soluţii în această problemă.

Aşadar, PNL este pentru Arad o problemă mult mai mare şi mai gravă decât PSD iar cetăţenii Aradului nu pot fi prostiţi cu o pizza la patru oameni, aşa cum şeful grupării PNL a încercat să prostească alegătorii de prin judeţe mai îndepărtate de noi” este de părere Mircea Pereș.12Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor