Amendă de 20 mii lei pentru Piața Mihai Viteazu

De Andreea Pintea
8Comentarii
Amendă de 20 mii lei pentru Piața Mihai Viteazu
© FOTO: A. Pintea
În urma sesizării USR, Inspectoratul de Stat în Construcții a mers în control și a constat că hala proaspăt renovată a fost dată în folosință deși nu era efectuată recepția lucrărilor.

ARAD. Inspectoratul de Stat în Construcții a fost sesizat de către deputatul USR Arad, Sergiu Vlad, cu privire la stadiul lucrărilor din Piața Mihai Viteazu, parlamentarul referindu-se în special la faptul că prin noul acoperiș se infiltrează apa. Inspectoratul de Stat în Construcții a mers și în control și a constat că hala proaspăt renovată a fost dată în folosință deși nu era efectuată recepția lucrărilor. Așadar, societatea Târguri Oboare Piețe – cea care gestionează piața, a fost amendată cu 20.000 de lei.

„Piața Mică a fost dată în folosință fără recepția lucrărilor. Inspectoratului de Stat în Construcții a constatat că hala proaspăt renovată a pieței Mihai Viteazu a fost dată în folosință fără a fi efectuată recepția lucrărilor și fără ca acestea să fie finalizate, sancționând beneficiarul cu amendă. Amintim că în cursul lunii ianuarie ne-a fost sesizată problema apei care s-a infiltrat peste comercianți și clienți în proximitatea corpurilor de iluminat, punându-i în real pericol. Problema a ajuns prin intermediul USR Arad pe masa ISC, care a sancționat beneficiatul lucrărilor cu amendă de 20.000 de lei”, spun reprezentanții USR Arad.

USRiștii arădeni spun că au fost sesizați de vânzătorii din piață cum că prin tavanul proaspăt renovat pătrunde apa. „Mai mult, infiltrațiile au ajuns în zona corpurilor de iluminat, riscând

un scurt circuit sau chiar un incendiu. Am decis să transmitem mai departe această problemă celor abilitați să controleze modul în care s-au efectuat lucrările din piață, deoarece nu este normal ca apa să pătrundă printr-un acoperiș nou, iar cei responsabili de defecțiuni trebuie să le remedieze”, punctează Mihai Vârtaci, din partea USR Arad.

Taguri: , , , , ,


8Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor