Amenzi pentru neregulile descoperite de pompieri

De Ioana Costas
Amenzi pentru neregulile descoperite de pompieri
ARAD. Au aplicat amenzi deoarece au descoperit nereguli. Este vorba despre cadrele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad care au efectuat, în luna septembrie, 174 de controale – 126 la operatori economici, 14 la investiții, 27 la instituții, 6 în localități și un obiectiv care prezintă pericole de accidente majore în care sunt implicate substanțe periculoase.

În ceea ce privește natura neregulilor, angajații ISU Arad au descoperit 285 de abateri la securitatea la incendiu și 56 la protecția civilă. O parte dintre neregulile descoperite au fost soluționate pe timpul controlului: vorbim despre 19 abateri în domeniul securității la incendiu și 2 nereguli în domeniul protecției civile.
În urma neregulilor, reprezentanții ISU Arad au dat 212 avertismente – 162 la securitate la incendiu și 50 la protecție civilă – și au aplicat 106 amenzi în valoare de 107.750 de lei. Potrivit ISU Arad, principalele nereguli sancţionate au fost: exploatarea mijloacelor tehnice cu defecţiuni, improvizaţii sau fără protecţia corespunzătoare faţă de materialele sau substanţele combustibile din spaţiul în care sunt utilizate; neasigurarea utilizării, verificării, întreţinerii şi reparării mijloacelor de apărare împotriva incendiilor cu personal atestat, conform instrucţiunilor furnizate de proiectant, și neîntocmirea sau neavizarea de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vasile Goldiş Arad a planurilor de intervenţie.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !