Aradul este „determinant”

De Simion Todoca
4Comentarii
Măduţa, alături de revoluţionari Foto: JA
Măduţa, alături de revoluţionari Foto: JA
Deputatul Flavius Măduţa spune că Aradului şi revoluţionarilor li s-a făcut dreptate.

În cadrul unei conferinţa de presă, la care au fost prezenţi şi reprezentanţi ai revoluţionarilor- Gheorghe Curta, Atila Duka, Doina Nan şi Mircea Ardelean- deputatul Flavius Măduţa şi-a exprimat satisfacţia că, prin încadrarea Aradului în rândul oraşelor „cu rol determinant”, Guvernul a dat dreptate revoluționarilor arădeni. La rândul lor, revoluţionarii au mulţumit deputaţilor PSD care au făcut numeroase (şi eficiente) demersuri în acest sens.
„Cunosc bine sacrificiile pe care le-au făcut acești oameni, care îi marchează și astăzi. Am în jurul meu oameni ca Doina Nan și Mircea Ardelean, puternic legați de zilele Revoluției. Nu am ezitat nici o clipă să adresez o interpelare secretarului de stat care a făcut acea eroare, interpelare pe care am făcut-o publică. Am revenit la o situație de normalitate, aceea în care rolul Aradului și al revoluționarilor arădeni este cel meritat: luptători de primă importanță împotriva regimului comunist”, a spus deputatul Flavius Măduța.

Alocaţii duble pentru copii

Un alt subiect atins de către deputatul Flavius Măduţa a fost adoptarea, de către Camera Deputaţilor, a proiectului de lege privind dublarea alocaţiei pentru copii
„ În primul rând, vreau să condamn ipocrizia celor din PDL care se ascund acum sub sigla PNL, care atunci când erau la putere au tăiat pensiile și salariile, au tăiat indemnizația de creștere a copilului și toate formele de sprijin pentru cei în dificultate, iar acum vin din opoziție cu mesaje emoționante. Ieri au făcut apel la noi să votăm acest amendament, dar nu era nevoie. Noi am demonstrat din nou că votăm o inițiativă pozitivă, chiar și atunci când are aviz negativ de la Guvernul condus de PSD. În schimb, ei au tăcut toți când fostul președinte Băsescu le spunea părinților să nu aștepte să le crească statul copiii. Toate inițiativele noastre de sprijinire a categoriilor sociale vulnerabile au fost considerate fie populiste, fie măsuri electorale, fie nesustenabile de către cei de la PNL. Din punctul meu de vedere, au avut acest amendament pentru a ne pune în dificultate de fapt, dar noi am preluat această idee pe care am considerat-o potrivită. Ne-am obișnuit cu caracterul duplicitar și laș al acestor politicieni, dar acum s-a mers cam prea departe”, a conchis Măduța.

„Dacă nu ar fi demagogi, Falcă şi consilierii lui ar vota propunerile noastre privind reducerea preţului Gigacaloriei” Flavius Măduţa4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor