Aradul, prezenţă onorantă în paginile revistei „Casa prieteniei”

1Comentariu
Aradul, prezenţă onorantă în paginile revistei „Casa prieteniei”
Vizita delegaţiei arădene în provincia chineză Hainan şi, mai ales, ecourile acestei vizite au constituit subiectul unui articol publicat de „Casa prieteniei” – revista Casei Naţionale Româno-Chineze.

„Arad – un pol de interes economic” este titlul articolului căruia i-a fost alocată o pagină întreagă în ediţia martie-aprilie a publicaţiei amintite. În cadrul materialului de presă se face referire la importanţa vizitei delegaţiei arădene în China, incluzând aici protocoalele de colaborare semnate cu autorităţile din regiunea Hainan, dar şi proiectele comune de viitor. E amintită, de asemenea, contribuţia Excelenţei Sale Xu Feihong, ambasadorul Republicii Populare Chineze la Bucureşti, în activitatea filialei arădene a Casei Româno-Chineze. Nu în ultimul rând, e evidenţiată dorinţa oficialităţilor arădene de a transforma judeţul nostru într-un pol de interes pentru investitorii chinezi.

„Este onorant pentru noi că revista Casa prieteniei a alocat Aradului o pagină întreagă. De altfel, vreau să profit de acest prilej pentru a mulțumi Excelenței Sale Xu Feihong, ambasadorul Chinei în România pentru sprijinul pe care ni l-a oferit de-a lungul timpului” – a punctat în cadrul unei conferinţe de presă prof.univ.dr. Lizica Mihuț, președintele filialei Arad a Casei Româno-Chineze.

revista-coperta

revista-articol1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor