aradon.ro Web analytics

Pentru a ne menţine în stare de funcţionare, până la adânci bătrâneţi, avem nevoie de exerciţiu fizic permanent. Plimbare, grădinărit, gătit, curăţenie sau o formă de sport care să ne facă plăcere, astfel încât să evităm rugina şi uzura organismului.
Constipația înseamnă eliminarea dificilă sau neregulată a unui scaun dur, uscat, ca rezultat al alimentelor care se mișcă încet prin intestinul gros. Majoritatea persoanelor sunt constipate din când în când, dar, de obicei, schimbarea stilului de viață și adoptarea unor obiceiuri alimentare sănătoase ușurează simptomele și previn recidiva.
Drumul de la vorbe la fapte e lung. Mai ales când vine vorba despre politicieni. Au ţinut mai mereu să ne demonstreze veridicitatea proverbului: „A promite este o nobleţe, a crede în promisiuni este o prostie”.
Când nu eşti parte din fenomen, dar ajungi pe un post în care eşti factor de decizie, graţie clientelismului politic, nu vei pricepe (mai) nimic din spiritul olimpismului: Citius-Altius-Fortius! Şi te va roade invidia. Din neputinţă sau neştiinţă.
Au trecut sărbătorile, am rupt încă o filă din calendarul vieţii şi, hotărât, vom face schimbări în programul de îngrijire personală. Verificaţi unde se opreşte acul cântarului. Dacă nu aţi depăşit cele două kilograme în plus admise la Sărbători, aveţi şansa de a reveni rapid la forma iniţială.
„Începuturile sunt pline de magie” - spunea Hermann Hesse, scriitor german, laureat al Premiului Nobel pentru literatură. Şi pentru că suntem la începutul unui nou an, nimeni şi nimic nu ne împiedică să credem în magie, într-o altă abordare a fenomenului sportiv dinspre autorităţile locale. Care au rămas datoare faţă de cei care, prin performanţele obţinute, fac să se vorbească despre Arad în ţară şi străinătate.

Mapamond

NATO respinge cerea Rusiei privind o retragere a trupelor Alianței Nord-Atlantice prezente în România și Bulgaria
NATO a respins vineri cererile Rusiei de a retrage forţele din România şi Bulgaria, în timp ce eforturile diplomatice au continuat pentru a preveni un război în Europa, după ce Rusia a adunat zeci de mii de trupe în apropierea graniţelor Ucrainei.

Local

Ministrul Vasile Dîncu, despre militarii arădeni: „oameni care ne-au făcut cinste pe toate fronturile internaţionale”
Prezent la Arad, ministrul Apărării Naţionale i-a încurajat pe tineri să aleagă cariera militară pentru că „e din ce în ce mai ofertantă”. 3

Oameni

A murit Louie Anderson, îndrăgitul actor din ”Viaţa cu Louie”
Louie Anderson a murit la un spital din Las Vegas din cauza complicaţiilor cauzate de cancer, a spus Glenn Schwartz, publicistul său. Actorul avea 68 de ani. Anderson s-a interpretat pe el însuşi în serialul de animaţie ”Viaţa cu Louie” despre copilăria sa.

ARADON Sport local

Deplasare incomodă sub panou
FCC Baschet UAV Arad joacă pe terenul lui Sirius în etapa a 16-a din Liga Națională.

România

Polițistul care a ucis o fetiță de 11 ani pe trecerea de pietoni, scrisoare către părinți. Vezi conținutul
Polițistul care a ucis-o pe trecerea de pietoni pe Raisa, fata de 11 ani, le-a scris părinților fetei și le cere iertare. Scrisoarea a fost pusă la dispoziția presei de familia îndoliată. 12

România

Ministrului Apărării, Vasile Dîncu: „Nu este momentul ca România să intre în război, dar trebuie să ne pregătim dacă avem un conflict la graniţă"
Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, a făcut azi declaraţii la Spitalul Clinic Militar de Urgenţă "Dr. Victor Popescu" din Timişoara. Ministrul declară că nu este momentul ca România să intre în război. 4

UT Arad

Bănci de rezervă noi, la Arena „Francisc Neuman”
ARAD. Chiar în aceste momente, la Arena „Francisc Neuman”, angajații de la Recons instalează scaune noi la băncile de rezervă. Copertinele au fost montate de câteva zile, mai rămâneau scaunele. Acum, a sosit momentul ca și ele să fie puse la locul lor. 2

Local

Pas uriaș pentru Centura de Sud-Est
Guvernul a aprobat indicatorii tehnici și economici ai viitoarei Centuri de Est a municipiului. 8

România

Rusia cere retragerea NATO din România și Bulgaria
Administraţia Vladimir Putin argumentează, în solicitările privind garanţiile de securitate, că este necesară revenirea la arhitectura de securitate anterioară anului 1997, astfel că NATO trebuie să retragă trupele şi echipamentele militare inclusiv din România şi Bulgaria. 21

aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.