Arhiepiscopia ii indeamna pe aradeni sa voteze

De Diana Dutu
Reactualizat la:
1Comentariu
Tineri la Centrul de Incluziune Socială FOTO: FAN
Tineri la Centrul de Incluziune Socială FOTO: FAN
ARAD. Centrul de Incluziune Socială al Arhiepiscopiei Aradului a depus spre finanțare la Raiffeisen Bank proiectul „Centru multifuncțional pentru copii și familie”. Acest centru ar urma să funcționeze pe lângă Cantina Socială „Sfântul Ierarh Nicolae”, de serviciile lui urmând să beneficieze 20 de copii proveniți din familiile beneficiarilor cantinei.

Proiectul a trecut deja de primele două etape ale selecției. În primă etapă, din 356 de proiecte au fost selectate 250, iar după a doua etapă au mers mai departe 180 proiecte, urmând ca, din cele 180 să fie selectate, în baza votului public, 20 de proiecte ce vor primi finanțarea.

„Votați proiectul Centru multifuncţional pentru copii şi familie Naşterea Maicii Domnului Arad şi veți ajuta 20 de copii din Arad, proveniți din familii aflate în dificultate, să învețe și să se joace, să se bucure de frumusețea vârstei lor și să își îmbunătățească rezultatele școlare. Creați-vă un cont pe https://raiffeisencomunitati.ro/program-de-granturi/ și votaţi” – ne îndeamnă reprezentanţii Arhiepiscopiei Aradului.

În cadrul centrului, copiii vor fi implicați în activități educative și recreative: activități de sprijin în realizarea sarcinilor școlare, activități de formare a unor deprinderi de viață independentă, activități de formare și dezvoltare a unor aptitudini practice, activități de dezvoltare personală și spirituală, programe care contribuie la dezvoltarea socio-afectivă a copiilor și la orientarea școlară a acestora.

Pe lângă aceste servicii educaționale, prin proiect se urmărește și îmbunătățirea calității vieții, prin oferirea unei mese calde copiilor ce provin din familii aflate în dificultate. De asemenea, se intenționează dezvoltarea unor servicii specializate (consiliere socială și spirituală) pentru familiile din care provin copiii.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor