Armasarul basist care… bazaie

De Simion Todoca
Reactualizat la:
Armasarul basist care… bazaie
Zelul băsiştilor în trâmbiţarea temelor de campanie lansate de către locatarul de la Cotroceni este ultracunoscut, dar nu trece zi în care să nu constatăm o amplificare a acestora.

Transformarea ţânţarilor în armăsari este specialitatea casei, pentru ca românaşul de rând să se simtă ca un condamnat în drumul spre eşafod, exclusiv din cauza „nemernicilor” de uselişti care conduc ţara spre dezastru. „SUA trimit un emisar la Bucureşti pentru discuţii privind statul de drept”, se arată în titlul unui articol. Articol de natură să ne dea frisoane la vestea că un înalt demnitar american vine să exprime îngrijorarea americanilor faţă de „atentatul la statul de drept” din deja celebra „marţea neagră”, în care parlamentarii puterii au încercat să-şi asigure superimunitate, să elimine posibilitatea pedepsirii „puşcăriabililor” şi să-i scoată de la zdup pe corupţii proprii.

Dacă, însă, citeşti mai departe ştirea, fără a lua în seamă consideraţiile cataclismice, afli că, de fapt, adjunctul secretarului de stat american nu a fost trimis, pe post de „mazâl” la Bucureşti, ci, în cadrul unui turneu european, după ce a fost în Olanda, Germania, Lituania şi Franţa, dă o fugă şi până la Bucureşti.„În Bucureşti, România, de pe 10 ianuarie până pe 11 ianuarie, adjunctul secretarului de stat (Victoria) Nuland se va întâlni cu înalţi oficiali ai guvernului României şi cu membri ai societăţii civile pentru a discuta chestiuni bilaterale şi regionale, inclusiv despre eforturile pentru întărirea statului de drept”, se arată în comunicatul Departamentului de Stat american. Atât, nimic despre „marţea neagră” sau pericolul distrugerii statului de drept. Putem presupune că se va discuta şi despre modificările la Codul Penal, despre inoportunitatea introducerii lor. Aştept cu nerăbdare comunicatul oficial de după discuţii şi modul în care opoziţia îl va comenta. Pentru că, mai nou, toate partidele din opoziţie se întrec să repete papagaliceşte orice aberaţie băsistă, fără să-şi dea seama că, în acest mod, nici măcar o,1% din efectul electoral nu se va contabiliza la ele, ci doar la Băsescu. Sau, poate că tocmai de aia…

„Transformarea ţânţarilor în armăsari este specialitatea casei în campaniile opoziţiei”0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !