Asociatia „Arad, Capitala Europeana a Culturii 2021” angajeaza experti

De Simona Butaru
1Comentariu
Asociatia „Arad, Capitala Europeana a Culturii 2021” angajeaza experti
ARAD. Asociaţia “Arad, Capitală Europeană a Culturii 2021” a anunţat că recrutează personal. Se organizează în data de 22 octombrie 2014 interviurile de angajare pentru posturile vacante de expert comunicare, expert relaţii internaţionale şi expert scriere de proiecte.

„Scrisorile de intenţie (care vor conţine viziunea candidatului referitor la strategia Aradului în această competiţie, respectiv aportul candidatului la activitatea Asociaţiei), însoţite de un CV detaliat în limbile română şi engleză, în format pdf., o fotografie recentă şi o scrisoare de recomandare de la ultimul loc de muncă (dacă aplicantul a mai fost angajat) vor fi trimise până în data de 18 octombrie 2014, ora 00.00, la adresa de e-mail andreiando@gmail.com şi evenimentearad2021@gmail.com”, anunţă conducerea asociaţiei.
Aplicanţii trebuie să fie cunoscători a cel puţin o limbă străină de circulaţie internaţională, preferabil engleză sau germană, să aibă disponibilitate la deplasări şi la program de lucru prelungit, foarte bune abilităţi de folosire a computerului.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor