Au început înscrierile la facultate: 780 de locuri bugetare

De Valentin Goran
Au început înscrierile la facultate: 780 de locuri bugetare
Mai multe locuri bugetare şi mai multe specializări la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad pentru absolvenții de liceu arădeni și nu numai.

Mai multe locuri bugetare pentru absolvenţii de liceu care doresc să îşi continue studiile la una din cele nouă facultăţi ale universităţii arădene de stat. Se pot înscrie zilnic, la oricare din cele 32 programe de studii pentru licenţă şi 26 de programe de master până în data de 21 iulie, între orele 9.00-17.00 (sâmbăta şi duminica între orele 9.00-13.00) la sediul Rectoratului din Bd. Revoluţiei n.77. Anul acesta sunt puse la dispoziţia absolvenţilor 520 locuri bugetare şi 1500 cu taxă pentru studii de licenţă şi 260 locuri bugetare şi 1200 cu taxă pentru studii masterale. Ca în fiecare an, sunt rezervate locuri pentru cetăţenii de etnie romă (25 la licenţă şi 5 la master) şi pentru românii de pretutindeni care pot deveni studenţi ai universităţii de stat din Arad.

Trei specializări, în plus, la master

„Ca noutate, anul acesta absolvenţii de licenţă au trei specializări în plus la master «Antreprenoriat şi administrarea afacerilor», «Expertiză contabilă şi audit» şi «Consiliere şi evaluare psihologică» iar din toamnă ar mai putea intra în oferta educaţională încă patru programe de master: «Imagine mediatică şi comunicare publică», «Teologie publică», «Ingineria şi managementul sistemelor tehnice complexe» şi «Studii avansate de informatică aplicată, program în limba engleză»”, a precizat prorectorul UAV, prof.univ.dr. Alexandru Popa.

Înscrieri on-line, pe site-ul UAV

„Îi învităm la universitatea noastră pe absolvenţii de liceu şi pe cei licenţiaţi. Oferta educaţională este foarte diversificată şi poate fi consultată pe site-ul nostru, www.uav.ro, sau o pot afla de la sediul rectoratului unde fiecare facultate are un punct de înscriere. Singura excepţie o reprezintă Facultatea de Teologie pentru care se fac înscrieri la sediul facultăţii din strada Academia Teologică. Există şi opţiunea înscrierii online pentru toate facultăţile, direct pe site-ul UAV. De asemenea, universitatea noastră pune la dispoziţia studenţilor locuri de cazare în cămin şi posibilitatea servirii mesei pentru cei care doresc să beneficieze de aceste servicii.”, a punctat rectorul UAV, prof.univ.dr. Ramona Lile.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !